Samsung Buds 2 vs Soundpeats Engine 4

Fidias

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I3 12100f
Asus dual rtx 2060 oc
...
Herkese merhaba, arkadaşlar, bu iki kulaklık arasında kaldım.
Buds 2 1380 lira civarına geliyor. 1162 liraya ise Engine 4 geliyor. Aslında 1 saat önce 1200 liraya bu da geliyordu ama fırsatı kaçırdık nasip.
Aslında direkt Buds 2 alacaktım ama diğer kulaklıkta dikkatimi çekince emin olamadım.
Bu iki kulaklığı bilen birileri tercih için yardımcı olabilir mi?
Engine 4

Buds 2

Ben de Buds 2 var 1 seneden beri kullanıyorum gayet memnunum.

Ben de Buds 2 var 1 seneden beri kullanıyorum gayet memnunum.
Bende buds 2 yi tercih ederim ama diğer model özellik bakımından hoşuma gitti fakat markayı, modeli bilmiyorum. Üstelik yurtdışından gelecek.

Buds 2 ANC konusunda pek basarili degil. Bilginiz olsun.

Engine 4 kulakta nasıl durur bilmiyorum ama Buds 2'yi bayadır kullanıyorum. Kulağına yumurta takıyormuş gibi. Ses kalitesi güzel ama ANC kötü. Bataryası harika 3-4 günde bir şarja takıyorum o da yarım saat falan. Dışarıda şarjı bitince telefondan şarj paylaşmayı açıp sadece 5 dakika arkasına koyuyorum telefonumun yarım saat civarı dinleyebiliyorum böyle. Minibüslerde hayatımı kurtarıyor. Buds 2 bir tanıdıkta varsa rica edip kulağına bir temizleyip kulağına tak hoşuna gitmeyebilir gerçekten kulakta yumurta taşıyormuşsun gibi. Kolay kolay düşmüyor ama çok çirkin duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…