Samsung Buds 2'den AirPods 2. Nesil'e geçilir mi?

JustDaimon

Kilopat
Yer
Türkiye
Samsung Buds 2'den AirPods 2. Nesil'e geçilir mi? Samsung S21 FE kullanıyorum elimde fazladan AirPods 2. nesil var.

Kaliteyi nasıl kaybederim adlı çalışmayı yapmış olursunuz. Geçilmez, hele ki Samsung cihaz kullanıyorsunuz hiç geçilmez. AirPods'u satın gitsin, zaten ülkemizde gereksiz piyasası var. Yurt dışında iki ürün de aynı fiyata satılıyor, özellik ve ses kalitesi bakımından Buds 2 daha iyi.

AirPods 2 kullanıyorum hala gideri olan bir kulaklık. Buds 2’yi bilmiyorum kıyaslama yapamam ancak AirPods 2 küçümsenemez.

Aynı ekosistemdeki cihazları kullanmak çoğu zaman daha mantıklıdır.

AirPods 2’nin üstüne 2 nesil kulaklık çıktı. Samsung’un son nesil kulaklığıyla kıyaslanabiliyorsa bu AirPods 2’nin ne kadar iyi olduğundandır.

Dediğim gibi Buds 2’yi bilmiyorum kıyaslama yapamam. Ama yukarıda arkadaşın dediği aynı ekosisteme sahip cihazları kullanma konusunu destekliyorum.

Elinde varsa dene bir hafta. Ben şahsen Samsung telefon kullandığım için Buds 2 aldım. Gayet memnunum.

Samsung'un son nesil kulaklığıyla kıyaslanabiliyorsa.
Kıyaslanamıyor zaten sorun da orada, aralarında iki kat fiyat farkı var ve biri hiçbir şey sunmuyor bile. Tamamen ülkedeki marka popülaritesinden dolayı satılan saçma bir ürün bana kalırsa.

Dediğim gibi Buds 2’yi bilmiyorum kıyaslama yapamam. Ama yukarıda arkadaşın dediği aynı ekosisteme sahip cihazları kullanma konusunu destekliyorum.
Buds 2'yi kullanıyorum gereğinden fazla iyi. Aynı ekosistem konusunda da katılıyorum.

Aylardır Buds 2 kullanıyorum. Verdiğim en iyi karar olduğunu bütün samimiyetimle söyleyebilirim. Üstelik telefonum iPhone.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…