Samsung Buds 3 alınır mı?

Arda2533

Centipat
Daha fazla  
Telefonum Samsung marka. Onun için kulaklık olarak Samsung marka Bluetooth kulaklıklara baktım fakat bütçem 3-4 k arası olduğu için en fazla Samsung Buds 3'e yetiyor. Kulaklığın biraz incelemelerine baktım silikonsuz yapıda olduğu için dışarı çok ses verir mi emin olamadığım için sizlere sormak istedim. Sizce Samsung Buds 3 alınır mı? Son seviye seste basları ve tizleri nasıl? Dışarı çok ses verir mi?

Hocam aynı kulaklığı kullanmıyorum ama eğer dışarı ses vermesinden korkuyorsan o topa girme bile silikonlu almaya çalış. Ben silikonsuz aldım mesela rahat olsun diye vesaire pişmanım. Her türlü dışarıya ses veriyorlar ve seste alıyorlar dışarıdan.

Bass ve tiz bekliyorsanda silikonsuz alınmaz hani sana çok ters orantılı kalıyor. Dışarıdan ses alıyor ve boşluk olduğu için haliyle o bassı tizi hissedemezsin, dağılıp gider.

Silikonsuz alacaksan ortalama müzik deneyimi yaşarsın ve sosyal medya kullanımında ve rahatlıkta iyidir.

CMF Buds 2 Pro modeli var o nasıl sence alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…