Samsung Buds 3 FE vs CMF Buds 2 Pro

Bütçe
3000

lexerotk

Hectopat
Makaleler
1
Samsung Buds 3 FE ile CMF Buds 2 Pro (ya da Plus) arasında kaldım. Metal ve rock dinliyorum ve genelde dışarıda kullanacağım. Hangisini almalıyım? Samsung'ta SSC codec falan var ve ekosistem olarak uyumlu olur diyorlar.

Ayrıca telefonumda Samsung onu da söylemiş olayım ekosistem falan için.

Metal ve Rock dinliyorsan bence kablolu IEM almalisin kullanmak icin. Kablosuz lazimsa senin durumunda Buds3 FE daha mantikli olur.

Telefonda AUX girişi yok. USB-C to AUX kablo alabilirim ama zaten öyle kablolarla falan uğraşmak istemiyorum oraya buraya takılıp dolanıyor kopuyor gibi şeylerden dolayı.

Ses kalitesi olarak çok fark edermi? Çünkü CMF Buds Epey üzerinde kontrol edince daha çok özelliği var gibi görünüyordu. Zaten kafamı karıştıranda bu.

Zannetmem, bu bütçelerde aşağı yukarı aynı ses kalitesini alırsınız zaten bence bu kulaklıklardan. Temiz midler, tizler ve doğal bir soundstagei olduğu söylenmiş Buds 3 FE için. Asıl fark IEM kulaklıklara geçince oluyor gerçekten diğer arkadaşın da söylediği gibi. Samsung telefonunuz olmasaydı Buds Pro 2 tercih edilebilirdi.

Zannetmem, bu bütçelerde aşağı yukarı aynı ses kalitesini alırsınız zaten bence bu kulaklıklardan. Temiz midler, tizler ve doğal bir soundstagei olduğu söylenmiş Buds 3 FE için. Asıl fark IEM kulaklıklara geçince oluyor gerçekten diğer arkadaşın da söylediği gibi. Samsung telefonunuz olmasaydı Buds Pro 2 tercih edilebilirdi.
Hi-Res Ve LDAC yokluğunu hisseder miyim peki? CMF Buds 2 Pro d en çok öne çıkan özellikler bunlar. Yoksa SSC onlar kadar iyimi?

Hi-Res Ve LDAC yokluğunu hisseder miyim peki? CMF Buds 2 Pro d en çok öne çıkan özellikler bunlar. Yoksa SSC onlar kadar iyimi?

Hi-Res'in ses kalitesinde iyi bir fark yaratabilmesi için kulaklığın iyi driverlarla donatılmış olması gerek bu yüzden CMF Buds Pro 2'nin ses kalitesinde pek etkili olduğunu düşünmüyorum. Diğer yandan LDAC ile SSC arasında da hissedilebilir bir fark yok, hatta Samsung ekosistemi olacağı için SSC olması LDAC'tan daha iyi olabilir diyebilirim ancak yine dediğim gibi farklar hissedilebilir değil, Hi-Res veya LDAC'ın yokluğunu hissetmeyeceksiniz yani.

Hi-Res'in ses kalitesinde iyi bir fark yaratabilmesi için kulaklığın iyi driverlarla donatılmış olması gerek bu yüzden CMF Buds Pro 2'nin ses kalitesinde pek etkili olduğunu düşünmüyorum. Diğer yandan LDAC ile SSC arasında da hissedilebilir bir fark yok, hatta Samsung ekosistemi olacağı için SSC olması LDAC'tan daha iyi olabilir diyebilirim ancak yine dediğim gibi farklar hissedilebilir değil, Hi-Res veya LDAC'ın yokluğunu hissetmeyeceksiniz yani.
Harika o zaman. Son sorum olarak Basslar tatmin edermi Buds 3 FE'de? CMF'te sorgulamaya gerek duymuyorum çünkü ultra bass falan varmış zaten. Şimdi dinlediğim müziğe göre tatmin etmezse sıkıntı olur iadesi falan filanda yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı