Samsung Buds 3 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan pumour
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 99

pumour

Hectopat
Makaleler
1
Şu anki kullanmış olduğum kulaklık bozulduğu için yeni kulaklık arıyorum, Buds 3 Pro'nun inceleme videolarını izleyince hoşuma gitti kulaklık. Silikonlu olması beni biraz korkuttu sadece, şu an kullanmış olduğum kulaklık ucuz olduğundan midir bilmiyorum silikonlar çok yağlı gibi hissettiriyor ve sürekli kulağımdan kayıyor. Buds 3 Pro'da böyle bir sıkıntı olur mu? Telefonum da Samsung olduğundan Buds 3 Pro mantıklı gibi geldi.

Hocam güncel olarak yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum ve öneriyorum. Pro olmasına değer bence silikon benim için bir artıdır. Herhangi bir düşme veya kayma olayı yaşamadım şu ana kadar. Samsung bir cihaz için en uygun kulaklık bence.

Hocam güncel olarak yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum ve öneriyorum. Pro olmasına değer bence silikon benim için bir artıdır. Herhangi bir düşme veya kayma olayı yaşamadım şu ana kadar. Samsung bir cihaz için en uygun kulaklık bence.

Bir videoda ruzgar varken cok ses geciriyor kulaklık diyordu adam, oyle bir sorun var mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı