Samsung Buds FE vs Anker R50i

cengggo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 1 yıldır kullandığım Realme Buds T100 kaybolduğu için yeni bir kulaklık alacağım. İşten eve giderken müzik dinliyorum ve arada da telefon görüşmesi yapıyorum. Bu iki kulaklık arasında kaldım. Buds FE kulakta patladı diye haberler çıkmıştı ondan dolayı biraz çekiniyorum, ikisinin arasında 2 katı fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım? Telefonum da Samsung bu arada.

Buds FE kesinlikle. Kulaklık patlama olayı ise marka karalama ve para koparma içindi. Olayda çok fazla çelişki vardı.

Örneğin sağlık raporunda sağ kulakta işitme kaybı yazıyor fakat kulaklıkların fotoğraflarında sağ kulaklık sağlam, sol kulaklık hasarlı. Ayrıca kulaklığın görselinde patlamadan eser yok. Dümdüz dışarıdan çakmakla veya pürmüzle yakılmış gibi duruyor.

Buds FE kesinlikle. Kulaklık patlama olayı ise marka karalama ve para koparma içindi. Olayda çok fazla çelişki vardı.

Hayır Adana da yaşıyorum kulaklık cidden yandı. Buradaki önemli nokta evet kulaklık yanabilir patlayabilir neticede teknolojik alet, ama Samsung Türkiye'nin tutumu rezaletti. Arkadaşa yeni bir kulaklık teklif ettiler, bu olay yurt dışında da çok eleştirildi. O olaydan sonra kimseye Buds FE tavsiye etmiyorum.

Hayır Adana da yaşıyorum kulaklık cidden yandı. Buradaki önemli nokta evet kulaklık yanabilir patlayabilir neticede teknolojik alet, ama Samsung Türkiye'nin tutumu rezaletti. Arkadaşa yeni bir kulaklık teklif ettiler, bu olay yurt dışında da çok eleştirildi. O olaydan sonra kimseye Buds FE tavsiye etmiyorum.
Adana'da yaşayınca olaya direkt hakim mi oluyorsunuz? Gösterdiği bütün kanıtlar çelişiyordu. Ayrıca günümüzdeki markaların kullandığı piller yüzlerce testten geçiyor. Zaten mağdur kişi hoparlörlerin patladığını iddia ediyordu. O da muhtemel bir durum değil.

Bu yeni Buds'larda kalite sorunu olduğu apaçık ortadaydı zaten. Buds 3 Pro'ların hepsi daha çıkmadan geri toplandı ve elden geçirildi.

Adana'da yaşayınca olaya direkt hakim mi oluyorsunuz? Gösterdiği bütün kanıtlar çelişiyordu. Ayrıca günümüzdeki markaların kullandığı piller yüzlerce testten geçiyor.

Bu olay yüzünden vurmak belki acımasız olabilir ama yıllar önce patlayan Note'lar testten geçmiyor muydu?

Adana'da yaşayınca olaya direkt hakim mi oluyorsunuz? Gösterdiği bütün kanıtlar çelişiyordu. Ayrıca günümüzdeki markaların kullandığı piller yüzlerce testten geçiyor.

Ayrıyeten Adana'da olunca direkt hakimi olmuyorum kulaklığı yanan arkadaşın çevresinden birkaç kişi tanıyorum onlardan aldım bilgiyi. Ha doktor raporuna filan bakmadım orası ayrı.

Hem Samsung da yalanlamadığına göre doğruluğunu kabul edebiliriz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı