Samsung Buds FE vs Buds 2

Grandvizier

Hectopat
Daha fazla  
Hangisi daha iyidir? Buds FE daha ucuz.

Buds 2 Pro var bende prosunu almasam 2 alacaktım. FE bir tık daha kötüydü özellik olarak.

Aman aman bir fark görünmüyor ortada.

Hocam arada 800-900 liralık fark var. O farka değer mi?

Benim aldığım zaman o fark 300 liraydı ve değeceğini düşünüyordum paranız varsa maddi durumunuz iyi ise değecektir. Başka ihtiyaçlarım var derseniz onlara da para ayırıyım değmeyecektir.

Buds FE bana şu an daha çok mantıklı geliyor.

Buds FE bana şu an daha çok mantıklı geliyor.

Evet haklısınız şu an bir tık daha mantıklı fiyatı. Bütçenizi Pro için yükseltebilirseniz değer ama düz 2 çok pahalılaşmış. Ben bakarken FE 800-900 bandındaydı Buds 2 1200-1300 Buds 2 Pro 3200 civarındaydı ben arkadaşımdan 6 aylık doğru düzgün kullanılmamış 2200 liraya bulmuştum ve aldım.

Ben Buds 2 Pro'da kullanmıştım ve hayran kalmıştım hocam. Ama sattım şimdi kulaklık lazım ondan FE yöneldim.

Ben bugün Buds FE sipariş ettim. Buds 2'den bazı yönlerden daha iyi. Tek sıkıntım Dolby Atmos desteği yok. Çok fark yaratır mı? Bilenler buna da açıklık getirirse sevinirim.

İyi akşamlar. Buds 2 Pro aldım arkadaşlar. Ama şu an elimde iOS cihaz var bu cihazdan ANC nasıl açabilirim? Biliyorum Android'den ayarlar yapılıyor ama şu anlık erişimim yok başka şekilde yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…