Levien Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 545 14 Temmuz 2025 #1 Monitör Samsung C24F390 Öncelikle RX 570 ekran kartı kullanıyordum ve 1660 Super ekran kartına geçtim işlemcim i5 6500. monitör arayüzünden FreeSync'i açtım ama NVIDIA Control Panel'de G-Sync bölümü gözükmüyor.
Öncelikle RX 570 ekran kartı kullanıyordum ve 1660 Super ekran kartına geçtim işlemcim i5 6500. monitör arayüzünden FreeSync'i açtım ama NVIDIA Control Panel'de G-Sync bölümü gözükmüyor.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.225 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #2 Hocam gördüğüm kadarıyla monitörünüz G-SYNC desteklemiyor. FreeSync'ta AMD ekran kartları için. Yani AMD ekran kartınız varsa FreeSync işe yarar G-SYNC desteklemiyor.
Hocam gördüğüm kadarıyla monitörünüz G-SYNC desteklemiyor. FreeSync'ta AMD ekran kartları için. Yani AMD ekran kartınız varsa FreeSync işe yarar G-SYNC desteklemiyor.
Levien Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 545 14 Temmuz 2025 #3 focevher dedi: Hocam gördüğüm kadarıyla monitörünüz G-Sync desteklemiyor. FreeSync'ta AMD ekran kartları için. Yani AMD ekran kartınız varsa FreeSync işe yarar G-Sync desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... G-Sync monitörlerde FreeSync açılabiliyor.
focevher dedi: Hocam gördüğüm kadarıyla monitörünüz G-Sync desteklemiyor. FreeSync'ta AMD ekran kartları için. Yani AMD ekran kartınız varsa FreeSync işe yarar G-Sync desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... G-Sync monitörlerde FreeSync açılabiliyor.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.225 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #4 Levien dedi: G-Sync monitörlerde FreeSync açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ama sizinki FreeSync destekli G-Sync değilki.
Levien dedi: G-Sync monitörlerde FreeSync açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ama sizinki FreeSync destekli G-Sync değilki.
retzi Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 199 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #5 Levien dedi: Öncelikle RX 570 ekran kartı kullanıyordum ve 1660 Super ekran kartına geçtim işlemcim i5 6500. monitör arayüzünden FreeSync'i açtım ama NVIDIA Control Panel'de G-Sync bölümü gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör özelliklerini kontrol ettiğimde G-Sync'in desteklenmediğini görüyorum.
Levien dedi: Öncelikle RX 570 ekran kartı kullanıyordum ve 1660 Super ekran kartına geçtim işlemcim i5 6500. monitör arayüzünden FreeSync'i açtım ama NVIDIA Control Panel'de G-Sync bölümü gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör özelliklerini kontrol ettiğimde G-Sync'in desteklenmediğini görüyorum.