Samsung C24F390 Va Curved Monitör nasıldır?

Yardımlar için teşekkürler. Dünden beri araştırıyorum Vatan Bilgisayar'dan iade aldığım zaman, yeni monitör alacağım ve bu fiyat aralığında alınacak en iyi monitörlerden biri sanırım bu model.

Eski monitörüm olan Benq GW2270H modelinde göz koruma özelliği vardı, yani otomatik kendisi açılıyor muydu bilmiyorum hiç bakmadım ama vardı. Bu monitör de var mıdır? Bir de FreeSync varmış, ekran kartı olarak GTX1050Tİ kullanıyorum herhangi bir sorun olmaz değil mi?

Fiyat/Performans olarak baya iyi o zaman. Zaten çok önerildiğini görüyordum bu monitörün düşünceniz varsa alın derim.

@Jira P400 vardı sanırım sende de. Ben benim kasaya pleksi kestirip yanlardan vidaladım köşeleri siyah sprayle boyadım çok iyi durdu Düşüncen varsa yapabilirsin toplam 40 liraya falan mal oldu sprayiyle vs.

O fiyat civarındaki en kaliteli modellerden. Eski modele ne oldu? Elinizde mevcutsa değiştirmeye gerek yok. Kalite anlamında benzer modeller çünkü. Samsung az daha iyi. Hani iki monitöre aynı anda baksanız aradaki farkı anlayabileceğinizi sanmıyorum. Samsung %20 daha akıcı ek olarak.

Tamam şimdi gördüm, iade alacakmışsınız.

Diğer modelde, ışık süzmesi mevcuttu garantiye verdim yetkili firma değişim onayı vermiş ve yurt dışından onay bekleniyormuş. Yurt dışından onay alınması bana komik geldi açıkçası. Firma, Vatan Bilgisayara göndereceği raporda hem değişim olabilir, hem de para iadesi olabilir diye belirtecekmiş. Monitörden memnundum ama dediğim gibi arızalandı, yani hemen hemen yakın olabilir doğrudur ama Samsung'un ekranı daha büyük ve curved olduğu için ayrıca bana çok şık geldi onu tercih edeceğim üstüne biraz daha para vererek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…