F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.676 Makaleler 21 Çözümler 97 18 Aralık 2018 #21
H HoneyBadger Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 193 18 Aralık 2018 #22 Şu tarihten beri kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok çok düşünmeyin direkt alın derim.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.676 Makaleler 21 Çözümler 97 18 Aralık 2018 #23 Monitörü açar açmaz çektim resmi. Sol tarafımda ayna var, ekranın sağ alt kısmındaki ışık sızması bariz aynadan görünüyor. Ben olsam yine de alırdım sonuçta almamak için bir sebep değil.
Monitörü açar açmaz çektim resmi. Sol tarafımda ayna var, ekranın sağ alt kısmındaki ışık sızması bariz aynadan görünüyor. Ben olsam yine de alırdım sonuçta almamak için bir sebep değil.
Typh Kilopat Katılım 10 Ağustos 2018 Mesajlar 725 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 18 Aralık 2018 #24 FreeSync destekli monitörde Nvidia kullanırsak ne olur? Daha doğrusu VSync özelliğine etkisi ne olur?
FreeSync destekli monitörde Nvidia kullanırsak ne olur? Daha doğrusu VSync özelliğine etkisi ne olur?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.842 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 18 Aralık 2018 #25 HoneyBadger dedi: Işık sızması yok bende gayet memnunum monitörden amazon.com.tr'den almanızı öneririm en iyi fiyat orada Genişletmek için tıkla... Monitörü beğendim, umarım öyle bir sorun olmaz.
HoneyBadger dedi: Işık sızması yok bende gayet memnunum monitörden amazon.com.tr'den almanızı öneririm en iyi fiyat orada Genişletmek için tıkla... Monitörü beğendim, umarım öyle bir sorun olmaz.
R rubyred Hectopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2018 #26 Güzel bir monitöre benziyor keşke bir de DVI çıkışı olsaymış
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.842 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 18 Aralık 2018 #27 rubyred dedi: Güzel bir monitöre benziyor keşke bir de DVI çıkışı olsaymış Genişletmek için tıkla... HDMİ çıkış yeterli bana
rubyred dedi: Güzel bir monitöre benziyor keşke bir de DVI çıkışı olsaymış Genişletmek için tıkla... HDMİ çıkış yeterli bana
H HoneyBadger Kilopat Katılım 5 Aralık 2015 Mesajlar 193 18 Aralık 2018 #28 Alacaksanız eğer bu rehber işinize yarayacaktır.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 18 Aralık 2018 #29 Silinen üye dedi: Aynen, daha karar veremedim. Öyle bir şey var mı cidden? Kötü olur benim için almak istiyorum baya Genişletmek için tıkla... Bende yok. Her modelde olmuyor.
Silinen üye dedi: Aynen, daha karar veremedim. Öyle bir şey var mı cidden? Kötü olur benim için almak istiyorum baya Genişletmek için tıkla... Bende yok. Her modelde olmuyor.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.842 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 18 Aralık 2018 #30 Jira dedi: Bende yok. Her modelde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Geldiği zaman o testi nasıl yapıcam? Bir de başka hangi testleri önerirsiniz?
Jira dedi: Bende yok. Her modelde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Geldiği zaman o testi nasıl yapıcam? Bir de başka hangi testleri önerirsiniz?