Samsung C24F390 Va Curved Monitör nasıldır?

İnternetten alacaksan sorun cıkma ihtimali biraz daha artabilir. Zira mağazada birebir kontrol yaptırabiliyorsun. Işık sızması için odanın ışığını kapat, sağdan soldan ışık gelmesin. Monitörün arka planı falan da siyah olsun. Yukarıda atılan resim gibi olursa ışık sızması vardır.

Ölü piksel günlük kullanımda belli olur zaten. Başka teste gerek yok.

Abi ne oldu Pleksi kasa işinin akıbeti? Resim göndermeni bekliyoruz. (Phanteks P400 kasaya temper panel takmak)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar acil yardım lazım. Bu model (samsun c24f396) aldığım 3. VA panel monitör. Daha önce MSI ve Acer iade ettim. Hep kötü monitörler mi denk geldi. Yoksa siyah konusunda bende mi sorun var acaba? VA panel siyahta iyidir diye bahsediliyor yorumlarda ama nedense ben mavimsi grimsi bir tabaka ile karşılaştım her seferinde. Canlı renklerde mükemmel monitör. Ama karanlık sahneler çamur gibi. @Jira sen kullanıyordun galiba resimlere ve sahneye bakabilir misin?
Yüzüklerin efendisi başlangıç yazısı örneğin. Fotoları atıyorum. Yazilarin etrafı çamur gibi ve mavimsi bir siyah ekran. Çeşitli ayarlar denedim ama istediğim gibi birşey tutturamadım. HDMI ve VGA kablo denedim. Laptop ve masaüstü bilgisayarda denedim.1050ti ve rx570 ekran kartı ile denedim.
Karanlık sahnelerde bu grimsi tabaka oluyorsa VA panelden vazgeçeceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada ters giden bir şey var. Ya monitörde sorun var ya da bazı ayarlar acayip şekilde yanlış. Böyle olmaması gerekiyor. Monitörün bütün ayar pencerelerindeki ayarları buraya atın bir bakalım. @tarboz

Ek: Youtube'daki LOTR videosuna baktım; o video çok da olması gerektiği gibi değil zaten ama sizdeki görüntü ile de alakası yok yani. O kadar da kötü değil. Siz ayarları buraya atın.

Son düzenleme:
Samsung LC24F390FHMXUF Detaylı Monitör Ayarları
Çok ayar denedim ekran üzerinden. Buradaki ayarları da denedim. Buradaki ayarları gama 1-2-3 ve mod değiştirerek de uyguladım ama olmadı. Resimler, değişik ayarlarda, karanlık veya ışıklı ortamlarda çektiklerimin bazıları.

Bunlara ilave olarak bir ölü ve bir takılı piksel oluyor galiba ( sürekli yeşil) olduğu için tekrar kutusuna yerleştirdim.

Burada yazmamdaki amaç tekrar aynı monitörü alsam siyah sahnelerde aynı sorunu yaşar mıyım?

Yanlış sularda olma nedenim VA panel (oyun + görsel zevk) curved istiyordum .

Ben sararmadan ve ışık sızmasından dolayı bu ürünü iade ettim yeni ürün verdiler aynı sorun onda da vardı onuda iade ettim üstüne para verip üst model aldım. Gelin görün ki onda da çerçevenin ekranla birleştiği yerlerde diğer bölgelere göre daha sarı farklı renk hakim. Tekrar servis çağıracağım. Samsungun eski model PLS ve VA panellerinde baya sıkıntı var. Tabi normal bir kullanıcı bunların çoğunu farketmez. Benim gözüme batıyor baya, dikkatli herkesin de fark edeceğini düşünüyorum. Durumu el veren QLED veya OLED alsın.

Arkadaşın dediğine katılıyorum ben bu ürünü geçen hafta aldım, sararma vardı bende de. Ayrıca monitörü beğenmedim iade ettim zaten ve bence kaliteli bir ürün değil renkleri iyi değil. BenQ GW2270H aldım, 2 kat daha iyi bu monitöre göre.

Dün (08.01.2019) amazon.com.tr 'den 780 TL'ye LC24F396FHUXEN ( C24F396 ) satın alarak aranıza katıldım. Daha evvel kavisli ekran deneyimim olmadı. Umarım alışmakta zorlanmam..

Dün (08.01.2019) amazon.com.tr 'den 780 TL'ye LC24F396FHUXEN ( C24F396 ) satın alarak aranıza katıldım. Daha evvel kavisli ekran deneyimim olmadı. Umarım alışmakta zorlanmam..
Hocam hortlatıcağım Cf396 olan modelde HDMI kablo geliyor mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…