Arkadaşlar başlıkta yazdığım iki monitör özellik olarak aynılar. Ama aralarındaki fark ayak kısımlarının tasarımı. Linklerini ekledim. Sizce ayağı üçgen olan mı daha iyi yoksa yuvarlak olan mı? Şimdiden teşekkür ederim
Tek farkları C24F396'nın daha yeni olması ve ayak tasarımının farkı. Onun dışındaki özellikleri tamamen aynı. Ben daha şık durduğu için C24F396'yı alırdım.
Samsung 24" CF396 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI VA kavisli Gaming monitör bende bu monitörü aldım kargoda sizce iyi mi G2 sistemde görüntüyü iyi alır mıyım almakla hatamı ettim bana da bilgililerimiz yazabilir mi?
Samsung 24" CF396 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI VA kavisli Gaming monitör bende bu monitörü aldım kargoda sizce iyi mi G2 sistemde görüntüyü iyi alır mıyım almakla hatamı ettim bana da bilgililerimiz yazabilir mi?
Özellikleri bunlar. Eki Görüntüle 570288Eki Görüntüle 570289