OzanKaya Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2016 #1 Sorun ne olabilir ? Anakartın driverını kendi CD'sinden yükledim. Ekran kartının driverlarını önce CD'sinden, sonra AMD Driver Autodetect ile güncelledim. Not: LOL'de FPS sabitlemeyince oyun yüksek FPS'lerde donuyor. Not: Sistem imzada mevcut.
Sorun ne olabilir ? Anakartın driverını kendi CD'sinden yükledim. Ekran kartının driverlarını önce CD'sinden, sonra AMD Driver Autodetect ile güncelledim. Not: LOL'de FPS sabitlemeyince oyun yüksek FPS'lerde donuyor. Not: Sistem imzada mevcut.
Asım Demir Technopat Moderatör Forumun Hafızası Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.296 Makaleler 105 Çözümler 1.121 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 7 Ekim 2016 #2 Kullandığın HDMI kablosu monitörün kendi kablosu mu? Ayrıca monitör ayarlarını da kontrol et, kapalı olabilir. HDMI 1.4a olmalı.
Kullandığın HDMI kablosu monitörün kendi kablosu mu? Ayrıca monitör ayarlarını da kontrol et, kapalı olabilir. HDMI 1.4a olmalı.
OzanKaya Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2016 #3 Asım Demir dedi: Kullandığın HDMI kablosu monitörün kendi kablosu mu? Ayrıca monitör ayarlarını da kontrol et, kapalı olabilir. HDMI 1.4a olmalı. Genişletmek için tıkla... Monitörün kutusundan sadece VGA kablosu çıktığı için Vatan'dan HDMI'ı ayrı aldım. Monitör ayarlarını nasıl kontrol edeceğim ?
Asım Demir dedi: Kullandığın HDMI kablosu monitörün kendi kablosu mu? Ayrıca monitör ayarlarını da kontrol et, kapalı olabilir. HDMI 1.4a olmalı. Genişletmek için tıkla... Monitörün kutusundan sadece VGA kablosu çıktığı için Vatan'dan HDMI'ı ayrı aldım. Monitör ayarlarını nasıl kontrol edeceğim ?
Asım Demir Technopat Moderatör Forumun Hafızası Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.296 Makaleler 105 Çözümler 1.121 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 7 Ekim 2016 #4 OzanKaya dedi: Monitörün kutusundan sadece VGA kablosu çıktığı için Vatan'dan HDMI'ı ayrı aldım. Monitör ayarlarını nasıl kontrol edeceğim ? Genişletmek için tıkla... FreeSync monitörün yanından VGA çıkması da ayrı bir gariplik. Ucuz HDMI kabloları ile kullanamazsın. HDMI 1.4a ve daha üst sürümler uygun FreeSync için.
OzanKaya dedi: Monitörün kutusundan sadece VGA kablosu çıktığı için Vatan'dan HDMI'ı ayrı aldım. Monitör ayarlarını nasıl kontrol edeceğim ? Genişletmek için tıkla... FreeSync monitörün yanından VGA çıkması da ayrı bir gariplik. Ucuz HDMI kabloları ile kullanamazsın. HDMI 1.4a ve daha üst sürümler uygun FreeSync için.
OzanKaya Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2016 #5 Asım Demir dedi: FreeSync monitörün yanından VGA çıkması da ayrı bir gariplik. Ucuz HDMI kabloları ile kullanamazsın. HDMI 1.4a ve daha üst sürümler uygun FreeSync için. Genişletmek için tıkla... Bende HDMI 1.4v olarak geçiyor. Monitör ayarlarından durumu düzelttim bu arada, konu çözülmüştür. Son düzenleme: 7 Ekim 2016
Asım Demir dedi: FreeSync monitörün yanından VGA çıkması da ayrı bir gariplik. Ucuz HDMI kabloları ile kullanamazsın. HDMI 1.4a ve daha üst sürümler uygun FreeSync için. Genişletmek için tıkla... Bende HDMI 1.4v olarak geçiyor. Monitör ayarlarından durumu düzelttim bu arada, konu çözülmüştür.