Samsung C27FG70 vs MSI G27C

Konuyu açmamın sebebi hangisini tercih etmeliyim. Samsung niye tercih etmeliyim onu merak ediyorum.
MS değerinden dolayı Samsung diyorum. Sonuçta oyun oynayacaksın. İnsan gözü 10MS'e kadar fark göremez ama dikkatlice oyununu oyna fark olacaktır. Oyun için monitörde en fazla 5MS olmalı.

Sen şaka mısın? GtG ve ortalama tepki süresini hala karıştırıyorsun. Yazma lütfen bilmeden.
Her monitörde sorun olabilir ama araştırdığım kadarıyla kronik bir sorunu yok.

Daha ucuza 144hz 1ms varken niye o model?
Çünkü daha önce kullanan olmamış ışık sızması vs. gibi olaylar var mı diye soruyorum. Çünkü fiyatı fazla ucuz.
MS değerinden dolayı Samsung diyorum. Sonuçta oyun oynayacaksın. İnsan gözü 10MS'e kadar fark göremez ama dikkatlice oyununu oyna fark olacaktır. Oyun için monitörde en fazla 5MS olmalı.
4 ms yalnız MSI.

Bu arada farklı model 144Hz 1080p monitörlerde bakabilirsiniz. Tek bu kalmadı ki. İkisi arasından Samsung demiştim.

Çünkü daha önce kullanan olmamış ışık sızması vs. gibi olaylar var mı diye soruyorum. Çünkü fiyatı fazla ucuz.

4 ms yalnız MSI.
GTG'de 4MS dedim ya. Alacağınız Samsung 1MS, aşağılarda özelliklerini belirtiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…