Samsung C27HG nerede bulunur?

UnicornKnight

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Arkadaşlar şu sıralar Türkiye'de PC çevre birimlerinin başat unsurlarından olan monitörlerin çeşitliliği ile ilgili bir durum mu var? Zira arkadaşım Samsung C27HG monitör satın almayı istiyor, fakat ürünü görüp deneyip alabileceği Samsung Türkiye'nin Trabzon'da yer alan 2 mağazası dışında (bu arada arkadaşım İstanbul'da ikamet ediyor olduğu için elbette ki oraya gitmesi gibi bir olasılık söz konusu değil) hiçbir yerde ürün gözükmüyor. Bir de benim bakmamı rica etmesi üzerine ben de internette epeyce bir bakındım, ancak durumun dediği gibi olduğunu gördüm.

Çevrimiçi sanal mecralarda da bir tek Hepsiburada üzerinde mevcut, lakin gerek kendim olayım gerekse de yakın çevrem olsun evveliyatı olan sürüyle deneyimlerden dolayıdır biliyorum ki monitör pek öyle internet üzerinden satın alınacak bir şey değil. Hele hele de bir önceki cümlede adını andığım mecradaki gibi ölü piksel vs gibi durumları bırakalım bir yana sağı solu kırık dökük ürün geldiğinde dahi değişim ve/veya iade süreçlerinde insanı sıtkı sıyrılıp kendi kendisine bir şeyler yapacak denli uğraştırıp duran bir yerden asla alınmaz. (Şahsi fikrimdir, kendim ve tavsiyede bulunduğum yakınlarım haricinde başka insanları bağlayıcı bir tespit değildir.)

Velhasılkelam; bu durumun aslı astarı tam olarak nedir ne değildir, Samsung gibi bir marka bile en popüler (hem dolu dolu oluşu hem de fiyatıyla) ürünlerinden birini ülkeye getirmiyor mu cidden merak içindeyim?

Merhabalar.

Belirtmiş olduğunuz ve İtopya'da yer alan ürün 27" olan değil 32" olan modeldir.

Hiç sorun değil, neticede amacınız yardımcı olmaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…