Arkadaşlar Samsung'un monitörünü almayı düşünüyorum ama 3 senelik monitör olması beni biraz tedirgin ediyor ama 1.07 milyar renk ve yüzde 125 renk gamotu da beni cezbediyor. Alternatif önerileriniz var mı? Linkini bıraktığım konuda sorunla karşılaşan kişileri görünce Gigabyte'ın ve ASUS'un monitörlerine kaymayı düşünüyorum.https://www.asus.com/tr/Monitors/TUF-GAMING-VG27WQ/
Hocam bende aynı modeli düşünüyordum. @koltar hocam ile birlikte vazgeçip Dell aldım. İtopya'dan almama rağmen ilk günde kargoya verdiler ve IPS panel almak varken VA hiç düşünmedim bile.
Samsung Türkiye'de PC monitörlerine bakın. Tüm oyun, ofis ve ev bilgisayar monitörlerini keşfedin. En iyi PC monitörlerinin özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırın.
Samsung Türkiye'de PC monitörlerine bakın. Tüm oyun, ofis ve ev bilgisayar monitörlerini keşfedin. En iyi PC monitörlerinin özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırın.
Arkadaşlar Samsung'un monitörünü almayı düşünüyorum ama 3 senelik monitör olması beni biraz tedirgin ediyor ama 1.07 milyar renk ve yüzde 125 renk gamotu da beni cezbediyor. Alternatif önerileriniz var mı? Linkini bıraktığım konuda sorunla karşılaşan kişileri görünce Gigabyte'ın ve ASUS'un monitörlerine kaymayı düşünüyorum.https://www.asus.com/tr/Monitors/TUF-GAMING-VG27WQ/
ben de bu modeli uzun süre düşündüm. çok mağaza gezdim, görme şansım olsa alabilirdim. internette sipariş verip mutlu olan çok insan da gördüm, 3 defa üst üste sipariş verip mutsuz olan da... öncelikle 1.07 milyar renk 1440p olan tüm monitörlerde var, o çözünürlüğün doğal getirisi bu, samsung'un bu monitörüne özel bir şey değil. bu monitör özelinde olanlar;
1- qled va teknolojisi (diğer va panellere göre çok daha iyi)
2- 600 nits parlaklık (yüksek bir seviye)
3- hdr600
ancak @Ek01000 arkadaşın da bahsettiği üzere, hem görüş açısı hem de fazla ışık sızması gibi sorunları o kadar çok okudum ki, bir de üstüne ips'nin daha hoş durması eklenince gönlüm ips'ye kaydı benim de. qled va görebilmeyi çok isterdim. eğer canlı canlı görebilseydim belki samsung almak isterdim ancak 4 ilde 10'dan fazla teknoloji mağazası gezdim, (ki içlerinde vatan bilgisayar'ın en büyük şubesi olan cevizlibağ şubesi de var) buna rağmen göremedim.
o yüzden muhtemelen internet videoları ve karşılaştırmalarına mahkumsunuz. onları izledikten sonra önce qled va mı ips mi almak istediğinize karar verin. tercihleriniz ona göre şekillensin.