Samsung C27HG70 için ekran kartı değiştirilmeli mi?

Daha fazla  
Uzun ve çok çok uzun araştırmalar sonucunda bugün karar verip aldığım monitör C27HG70 Hepsiburada'da şaşırtıcı bir şekilde 2800 TL'ye satın aldım. Satan kişi Hepsiburada'nın kendisi ve ürünle ilgili çok fazla olumlu yorum okudum ve nihayetinde aldım. Asıl konuya gelecek olursam şu an MSI GTX 1070 ekran kartına sahibim. Gerçekten iyi bir ekran kartı. Fakat bildiğiniz gibi Freesync teknolojisi sadece AMD ekran kartlarına özel bir teknoloji. Yakın bir tarihte Nvidia Freesync monitörlerde G-sync etkinleştirebileceğimizi duyurdu fakat çalışıp çalışmayacağının bir garantisi yok. Nvidia'nın resmi onayladığı bir monitör listesi var ve bu liste dışındaki monitörler için çalışabilir de çalışmayabilir de gibi tabirler kullanılıyor. Çünkü G-sync teknolojisini Freesync monitörlerinde deneyen kullanıcılar farklı sonuçlar alabiliyor. Kimisinde hiçbir sorun yokken kimisinde de flickering, ghosting vb. şikayetler oluyor. C27HG70 modeli Freesync 2 teknolojisini kullanıyor ve bu teknoloji sadece AMD ekran kartları için geçerli olan bir şey. Bu da aklıma "acaba AMD ekran kartı almalı mıyım" sorusunu getirdi fakat internette gördüğüm karşılaştırmalarda AMD'nin geri kaldığını gördüm ve hiçbir fikir sahibi olamadım. Sizce AMD ekran kartı almalı mıyım; almalıysam hangi modeli olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı