Halil Emre Yıldız Hectopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #11 aybrktrhn dedi: https://www.androidinfotech.com/2016/11/root-samsung-galaxy-c5-c5000-marshmallow-install-twrp.html Bu linkteki TWRP sürümlerini deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Benimki Android 7 ama sıkıntı olurmu?
aybrktrhn dedi: https://www.androidinfotech.com/2016/11/root-samsung-galaxy-c5-c5000-marshmallow-install-twrp.html Bu linkteki TWRP sürümlerini deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Benimki Android 7 ama sıkıntı olurmu?
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ocak 2018 #12 Halil Emre Yıldız dedi: Benimki Android 7 ama sıkıntı olurmu? Genişletmek için tıkla... Deneyip görürsünüz. Yorum yapamam çünkü.
Halil Emre Yıldız dedi: Benimki Android 7 ama sıkıntı olurmu? Genişletmek için tıkla... Deneyip görürsünüz. Yorum yapamam çünkü.
Halil Emre Yıldız Hectopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #13 aybrktrhn dedi: Deneyip görürsünüz. Yorum yapamam çünkü. Genişletmek için tıkla... Malesef team win yüklendi ama hem cihaz rootlanmadı hemde gene aynı beni atıyor
aybrktrhn dedi: Deneyip görürsünüz. Yorum yapamam çünkü. Genişletmek için tıkla... Malesef team win yüklendi ama hem cihaz rootlanmadı hemde gene aynı beni atıyor
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ocak 2018 #14 Halil Emre Yıldız dedi: Malesef team win yüklendi ama hem cihaz rootlanmadı hemde gene aynı beni atıyor Genişletmek için tıkla... Rootlanmasına gerek yok. İkinci linktekini denediniz mi?
Halil Emre Yıldız dedi: Malesef team win yüklendi ama hem cihaz rootlanmadı hemde gene aynı beni atıyor Genişletmek için tıkla... Rootlanmasına gerek yok. İkinci linktekini denediniz mi?
Halil Emre Yıldız Hectopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #15 aybrktrhn dedi: Rootlanmasına gerek yok. İkinci linktekini denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet yükledim gene aynı.oluyor
aybrktrhn dedi: Rootlanmasına gerek yok. İkinci linktekini denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet yükledim gene aynı.oluyor
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ocak 2018 #16 Başka bir recovery ile deneyin. Olmazsa ROM'u sıfırdan kurun ve stock recovery ile deneyin.
Halil Emre Yıldız Hectopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #17 aybrktrhn dedi: Başka bir recovery ile deneyin. Olmazsa ROM'u sıfırdan kurun ve stock recovery ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Stock recoveryde installer bölümü yok
aybrktrhn dedi: Başka bir recovery ile deneyin. Olmazsa ROM'u sıfırdan kurun ve stock recovery ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Stock recoveryde installer bölümü yok
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ocak 2018 #18 Halil Emre Yıldız dedi: Stock recoveryde installer bölümü yok Genişletmek için tıkla... [C5000] Aj's Galaxy C5 ROM v1.0 [March 7, 2017] Root,TWRP,Xposed Bu linkteki recovery ile dener misiniz?
Halil Emre Yıldız dedi: Stock recoveryde installer bölümü yok Genişletmek için tıkla... [C5000] Aj's Galaxy C5 ROM v1.0 [March 7, 2017] Root,TWRP,Xposed Bu linkteki recovery ile dener misiniz?
Halil Emre Yıldız Hectopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #19 aybrktrhn dedi: [C5000] Aj's Galaxy C5 ROM v1.0 [March 7, 2017] Root,TWRP,Xposed Bu linkteki recovery ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... .img olduğu için yüklenmiyor. Tar olarak sıkıştırdım gene hata verdi
aybrktrhn dedi: [C5000] Aj's Galaxy C5 ROM v1.0 [March 7, 2017] Root,TWRP,Xposed Bu linkteki recovery ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... .img olduğu için yüklenmiyor. Tar olarak sıkıştırdım gene hata verdi
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Ocak 2018 #20 Halil Emre Yıldız dedi: .img olduğu için yüklenmiyor. Tar olarak sıkıştırdım gene hata verdi Genişletmek için tıkla... Hocam .img uzantısı bilgisayardan flashlanabiliyordu Odin ile.
Halil Emre Yıldız dedi: .img olduğu için yüklenmiyor. Tar olarak sıkıştırdım gene hata verdi Genişletmek için tıkla... Hocam .img uzantısı bilgisayardan flashlanabiliyordu Odin ile.