Fouchs Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 Telefonun Power tuşu çalışmıyor. Android System recovery ekranında kaldı. Telefon: Samsung C7. Yakınımın telefonu bu ekranda kalmış nasıl çözebilirim diyor yardım edebilecek var mı? Telefonun Power tuşu bozuk.
Telefonun Power tuşu çalışmıyor. Android System recovery ekranında kaldı. Telefon: Samsung C7. Yakınımın telefonu bu ekranda kalmış nasıl çözebilirim diyor yardım edebilecek var mı? Telefonun Power tuşu bozuk.
Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 470 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #2 Power tuşuna birkere basınca düzelicektir. Kürdan ile basmayı deneyin
Fouchs Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #3 Av2xnn dedi: Power tuşuna bir kere basınca düzelecektir. Kürdan ile basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Power tuşu içine göçmüş durumda basılıyor ancak çalışmıyor bilgisayarla falan kendim yapabiliyor muyum?
Av2xnn dedi: Power tuşuna bir kere basınca düzelecektir. Kürdan ile basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Power tuşu içine göçmüş durumda basılıyor ancak çalışmıyor bilgisayarla falan kendim yapabiliyor muyum?
Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 470 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #4 Şarjın bitmesini bekleyin bilgisayar ile yapamazsınız
Fouchs Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #5 Av2xnn dedi: Şarjın bitmesini bekleyin bilgisayar ile yapamazsınız Genişletmek için tıkla... tamamdır.
Av2xnn dedi: Şarjın bitmesini bekleyin bilgisayar ile yapamazsınız Genişletmek için tıkla... tamamdır.