Masuraki Hectopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #1 Samsung C7 telefonumda jiroskop özelliği yok sanırım. PUBG Mobile oynuyorum, jiroskop özelliğini açıyorum fakat telefonu çevirdiğim zaman işe yaramıyor çok az kıpırdama, titreme oluyor. Oyundan mı kaynaklı? Silip tekrar yüklesem düzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2018
Samsung C7 telefonumda jiroskop özelliği yok sanırım. PUBG Mobile oynuyorum, jiroskop özelliğini açıyorum fakat telefonu çevirdiğim zaman işe yaramıyor çok az kıpırdama, titreme oluyor. Oyundan mı kaynaklı? Silip tekrar yüklesem düzelir mi?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #2 Benim bildiğim kadarıyla da yok. AIDA 64 ve ya CPU Z programini indir sensör kismindan kontrol edebilirsin olup olmadığını Gyroscope şeklinde yaziyor.
Benim bildiğim kadarıyla da yok. AIDA 64 ve ya CPU Z programini indir sensör kismindan kontrol edebilirsin olup olmadığını Gyroscope şeklinde yaziyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 4 Aralık 2018 #3 C7'de jiroskop yok, boşuna uğraşma.