Emır7204 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #1 Baslikta dedigim gibi cihaz SM-C9000 cihaz zaten eski en güncel sürümünde Android 8 var stock olarak. Custom ROM var mi ya da GSI destekler mi?
Baslikta dedigim gibi cihaz SM-C9000 cihaz zaten eski en güncel sürümünde Android 8 var stock olarak. Custom ROM var mi ya da GSI destekler mi?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.201 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 15 Temmuz 2025 #2 Cihaz kutudan Android 6 ile çıktığı GSI desteklemiyor.
Emır7204 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 Baska bır şey yapamaz mıyım bu cihaza? @Heribert Yavuz ?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.864 Makaleler 3 Çözümler 35 15 Temmuz 2025 #4 Epey az desteği bulunuyor. Samsung C9 Pro ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Improve your Samsung C9 Pro 's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. xdaforums.com Yalnızca LineageOS 15.1 sürümü stok sürümden farklı, o da aynı şekilde Android 8.1 tabanlı.
Epey az desteği bulunuyor. Samsung C9 Pro ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Improve your Samsung C9 Pro 's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. xdaforums.com Yalnızca LineageOS 15.1 sürümü stok sürümden farklı, o da aynı şekilde Android 8.1 tabanlı.
Emır7204 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #5 Link bulamadım atarmısın? codefl0w dedi: Epey az desteği bulunuyor. Samsung C9 Pro ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Improve your Samsung C9 Pro 's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. xdaforums.com Yalnızca LineageOS 15.1 sürümü stok sürümden farklı, o da aynı şekilde Android 8.1 tabanlı. Genişletmek için tıkla...
Link bulamadım atarmısın? codefl0w dedi: Epey az desteği bulunuyor. Samsung C9 Pro ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Improve your Samsung C9 Pro 's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. xdaforums.com Yalnızca LineageOS 15.1 sürümü stok sürümden farklı, o da aynı şekilde Android 8.1 tabanlı. Genişletmek için tıkla...
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.864 Makaleler 3 Çözümler 35 15 Temmuz 2025 #6 Emır7204 dedi: Link bulamadım atarmısın? Genişletmek için tıkla... Linkteki forum tamamen cihazınız için çeşitli kernel ve ROMlarla dolu, spesifik olarak bahsedeceğim bir durum yok.
Emır7204 dedi: Link bulamadım atarmısın? Genişletmek için tıkla... Linkteki forum tamamen cihazınız için çeşitli kernel ve ROMlarla dolu, spesifik olarak bahsedeceğim bir durum yok.