Samsung Care+ nedir?

• Konuyu başlatan nVerr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 23.578

nVerr

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
S23FE kullanıyorum ayarlar kısmında gördüm Samsung care+ kaydolmak için 1 gününüz kaldı yazıyor. Bu nedir, ücretli midir ve gerekli midir? Eğer ücretsiz ise hangisini seçmem lazım ? İki paket var biri sigorta paketi yazıyor diğeri ise ekran koruma sigortası yazıyor.

Sigorta gibi bir şey. Bazen yanında hediye olarak 3 ay falan verilebiliyor. Örneğin ben S24'ü aldığım zaman 3 aylık Care+ ekran koruması vardı yani ekrana çivi de çaksam bedavaya değişiyorlardı. Hediye olarak verilmiyorsa telefonu satın alırken yanında ekstra ücret ödeyerek alabiliyorsunuz. Ekran görüntüsü atabilir misiniz bahsettiğiniz paketleri?

Screenshot_20241017_210149_Settings.jpg

Screenshot_20241017_210221_Samsung Internet.jpg

Herhangi bir ücrette yazmıyor anlamadım. Kayıt olmalı mıyım?

Son düzenleme:
Care+ direkt cihazı sigortalıyor diğeri de adından da anlaşılacağı üzere ekranı. Kısacası eğer ücretsiz olarak seçebiliyorsanız Care+'ı seçin. Bu arada arada süre farkı da olabilir. Örneğin Care+ 1 ay Care+ ekran koruması 3 ay olabilir Care+ direkt cihazı kapsıyor sonuçta.

Care+ direkt cihazı sigortalıyor diğeri de adından da anlaşılacağı üzere ekranı. Kısacası eğer ücretsiz olarak seçebiliyorsanız care+'ı seçin. Bu arada arada süre farkı da olabilir. Örneğin care+ 1 ay care+ ekran koruması 3 ay olabilir care+ direkt cihazı kapsıyor sonuçta.

Anladım hocam da SMS geldi ve satın almakta olduğunuz diye yazıyor. "degerli musterimiz satin almakta oldugunuz cihaz icin... " (kısaltıp attım)

Anladım hocam da SMS geldi ve satın almakta olduğunuz diye yazıyor. "degerli musterimiz satin almakta oldugunuz cihaz icin... " (kısaltıp attım)
Cihazı ne zaman ve nereden aldınız? Dediğim gibi yanında ücretsiz olarak da verilebiliyor hediye olarak. Ki zaten direkt seçtiğiniz zaman sizden ücret kesemez. Ücretli bir şeyse satın alma ekranına yönlendirecektir. İsterseniz Samsung'a sorup daha detaylı bilgi de alabilirsiniz. Yeterli cevabı alamazsanız Samsung Members'a sorun oradaki kullanıcılar da yardımcı olmaya çalışır.

Cihazı ne zaman ve nereden aldınız? Dediğim gibi yanında ücretsiz olarak da verilebiliyor hediye olarak. Ki zaten direkt seçtiğiniz zaman sizden ücret kesemez. Ücretli bir şeyse satın alma ekranına yönlendirecektir. İsterseniz Samsung'a sorup daha detaylı bilgi de alabilirsiniz. Yeterli cevabı alamazsanız Samsung Members'a sorun oradaki kullanıcılar da yardımcı olmaya çalışır.

Cihazı 3 hafta oldu olmadı alalı ve Hepsiburada'da farklı bir satıcı üzerinden satın aldım. Samsung membersta gördüğüm birkaç konu üzerine anladım ki ücretliymiş :) telefonun garantisi üzerine ek garanti gibi bir şeymiş sanırım.

Cihazı 3 hafta oldu olmadı alalı ve Hepsiburada'da farklı bir satıcı üzerinden satın aldım. Samsung membersta gördüğüm birkaç konu üzerine anladım ki ücretliymiş :) telefonun garantisi üzerine ek garanti gibi bir şeymiş sanırım.
Evet eğer hediye değilse ücret isteniyor. Garanti gibi değil de sigorta gibi işte. Care+ ekran korumasında cihazı fırlatıp kırsanız da ücretsiz değişim yapılıyor. Samsung'a özel bir şey değil aslında Teknosa gibi satıcılar da cihazı satarken sigorta sunabiliyor. Bana kalırsa maddi duruma göre yapılabilir ama çok da gerekli değil. Telefonumu şubatta aldım en fazla 2 saat kılıfsız kalmıştır o da telefonu temizlemek için çıkardığım zamanlardır ne ekranda ne de kasa 1 tane bile çizik yok. Kullanıma bağlı.

Herkese merhaba,
S23FE kullanıyorum ayarlar kısmında gördüm Samsung care+ kaydolmak için 1 gününüz kaldı yazıyor. Bu nedir, ücretli midir ve gerekli midir? Eğer ücretsiz ise hangisini seçmem lazım? İki paket var biri sigorta paketi yazıyor diğeri ise ekran koruma sigortası yazıyor.

Merhaba şarjınız nasıl gidiyor bir günü çıkarıyor mu? Ben de almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

Merhaba şarjınız nasıl gidiyor bir günü çıkarıyor mu? Ben de almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

Şarjı bana günlük kullanımda 1 gün gidiyor ama tabii ki oyun vs çok oynuyorsanız 1 gün yetmeyebilir. Bence telefonun tek sorunu arama halindeyken çok ısınması, en çok şarj o zaman gidiyor. Önceki telefonum 7 yıllık Mate 10 Lite idi o yüzden şu anki güncel telefonlar hakkında deneyimim yok ama diğer telefonlarda bu kadar ısınacağını sanmıyorum. Bu benim için bir sorun değil onun dışında her şeyinden memnunum, oyunlarda olsun sosyal medya da olsun kamera vs her şeyiyle fiyatına değer bir telefon. Amacınız günlük kullanım ise bu bütçede aradığınız telefon S23FE :)

Peki uğraştırmayacaksa pil süresi ekranını atabilir misiniz?

Şarjı bana günlük kullanımda 1 gün gidiyor ama tabii ki oyun vs çok oynuyorsanız 1 gün yetmeyebilir. Bence telefonun tek sorunu arama halindeyken çok ısınması, en çok şarj o zaman gidiyor. Önceki telefonum 7 yıllık Mate 10 Lite idi o yüzden şu anki güncel telefonlar hakkında deneyimim yok ama diğer telefonlarda bu kadar ısınacağını sanmıyorum. Bu benim için bir sorun değil onun dışında her şeyinden memnunum, oyunlarda olsun sosyal medya da olsun kamera vs her şeyiyle fiyatına değer bir telefon. Amacınız günlük kullanım ise bu bütçede aradığınız telefon S23FE :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı