S Shadrous Hectopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 433 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2019 #1 Dün CF591 model bir Samsung monitör aldım. HDMI Freesync destekleyen modeller arasında olduğu yazıyor. Fakat Radeon Ayarları'nda Freesync desteklenmiyor ibaresini görüyorum. Çözümünüz var mı? Merak edenler için monitör linki: SAMSUNG 27" CF591 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI %119sRGB VA Kavisli Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAMSUNG 27" CF591 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI %119sRGB VA Kavisli Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2019
Dün CF591 model bir Samsung monitör aldım. HDMI Freesync destekleyen modeller arasında olduğu yazıyor. Fakat Radeon Ayarları'nda Freesync desteklenmiyor ibaresini görüyorum. Çözümünüz var mı? Merak edenler için monitör linki: SAMSUNG 27" CF591 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI %119sRGB VA Kavisli Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SAMSUNG 27" CF591 FHD 60-72Hz FreeSync HDMI %119sRGB VA Kavisli Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com