Samsung CHG70 alınır mı?

benderli

Hectopat
Daha fazla  
ASUS GTX 1080 Ti OC'ye sahibim. SAMSUNG CHG70 almayı düşünüyorum ama monitörün tek eksiği G-SYNC olmaması (FREE-SYNC var). SAMSUNG CHG70 almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin ekran kartınız nedir? G-SYNC den dolayı bir çekincem var NVİDİA ekran kartıyla bu monitör deneyimi yorumları çok fazla yok o yüzden arada kaldım.
Bende henüz bir kasa yok. RTX 2060-70-80 veya Radeon VII kartlarından bütçeme uygun bir tanesini almayı düşünüyorum. FreeSync monitörler son NVIDIA güncellemesinden sonra G-Sync kullanabiliyor. Tabi her monitörde sorunsuz çalışmıyormuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LC27HG70QQIXCI bu modelde örneğin G-Sync çalışıyormuş üstteki konuda yer alan bir cevaba göre. LC27HG70QQMXUF ile ilgili çalışıp çalışmama durumu hakkında net bir yorum görmedim.

Bende henüz bir kasa yok. RTX 2060-70-80 veya Radeon VII kartlarından bütçeme uygun bir tanesini almayı düşünüyorum. FreeSync monitörler son NVIDIA güncellemesinden sonra G-Sync kullanabiliyor. Tabi her monitörde sorunsuz çalışmıyormuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LC27HG70QQIXCI bu modelde örneğin G-Sync çalışıyormuş üstteki konuda yer alan bir cevaba göre. LC27HG70QQMXUF ile ilgili çalışıp çalışmama durumu hakkında net bir yorum görmedim.

Çok teşekkür ederim bu cevabı arıyordum :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı