Sizin ekran kartınız nedir? G-SYNC den dolayı bir çekincem var NVİDİA ekran kartıyla bu monitör deneyimi yorumları çok fazla yok o yüzden arada kaldım.Bence harika bir monitör. Ben de birkaç ay sonra 27 inç olan versiyonunu almayı düşünüyorum.
Bende henüz bir kasa yok. RTX 2060-70-80 veya Radeon VII kartlarından bütçeme uygun bir tanesini almayı düşünüyorum. FreeSync monitörler son NVIDIA güncellemesinden sonra G-Sync kullanabiliyor. Tabi her monitörde sorunsuz çalışmıyormuş.Sizin ekran kartınız nedir? G-SYNC den dolayı bir çekincem var NVİDİA ekran kartıyla bu monitör deneyimi yorumları çok fazla yok o yüzden arada kaldım.
Bende henüz bir kasa yok. RTX 2060-70-80 veya Radeon VII kartlarından bütçeme uygun bir tanesini almayı düşünüyorum. FreeSync monitörler son NVIDIA güncellemesinden sonra G-Sync kullanabiliyor. Tabi her monitörde sorunsuz çalışmıyormuş.
LC27HG70QQIXCI bu modelde örneğin G-Sync çalışıyormuş üstteki konuda yer alan bir cevaba göre. LC27HG70QQMXUF ile ilgili çalışıp çalışmama durumu hakkında net bir yorum görmedim.
Bütçe el veriyorsa alternatif aramaya gerek yok bence. Kullanıyorum ve çok memnunum. Yarın displayport kablosu ile gsync olayını da deneyeceğim.Merhaba, ben de monitör arayışındayım, bu monitör de listemde var. Acaba kullananlar cevap yazabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.