Samsung cihazda yalıtılmış ayrık ortam nasıl oluşturulur?

noctus

Picopat
Samsung ve Android işletim sistemine sahip cihazlar hakkında oldukça kısıtlı bir bilgiye sahibim. Cihazımda yüklü ve halihazırda oturumu devam eden bir uygulamayı silmeden, verilerini sıfırlamadan, yalıtılmış ve önceki uygulamadan bağımsız bir şekilde çalıştırmak istiyorum. Örneğin, Instagram uygulaması halihazırda yüklü iken ikincil bir yerden ve farklı bir hesapla, ana uygulamadan bağımsız bir şekilde Instagram'ı kullanabilmek istiyorum. Emülatörlerdeki multi-ınstance Manager'ın yaptığı işleve benzetebilirim bu durum. Uygulamalar ve verileri birbirleriyle karışmazsa, birbirlerini etkilemezse ve mümkünse yalıtılmış ortam ayrıyeten VPN/Proxy kullanımına da elverişliyse çok güzel olur.
Bildiğim kadarıyla Samsung cihazlarda bunu yapmak mümkün. Tam detayını bilmemekle beraber bazı yazılımlar bunu sağlayabiliyormuş ama alternatiflerini de paylaşırsanız çok daha iyi olur. Bunu yapabilmek için yerleşik bir özellik mevcut mu veya daha iyi, güvenilir ve kullanışlı alternatifleri var mı? Nasıl yapabilirim, öğreticisi falan varsa paylaşabilirsiniz.

Telefonum Samsung değil fakat çoğu Android telefonda bu özellik var. Ayarlar kısmına uygulama kopyalama tarzı şeyler yazarsanız bulursunuz bana göre.

Screenshot_2024-11-22-23-26-02-79.jpg

Birde bazı telefonlarda direkt ayrı bir alan açılıyor dediğiniz gibi. 1234 şifresini girince başka bir telefon, 4321 şifresini girince başka bir telefon açılıyor. Samsung üzerindede aynı şey vardır büyük ihtimalle, kullanan arkadaşlar söylesin onuda.

Bulamaz iseniz en basitinden mağazaya App Cloner yazın 50 tane uygulama var benzer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı