İşi bilen biri için mesela benim için ben aynı anda 4 farklı cihaza ADB komutları ile TWRP kurup sonra ROM atabilirim. Tabii her telefon için farklı terminal şart
İşi bilen biri için mesela benim için ben aynı anda 4 farklı cihaza ADB komutları ile TWRP kurup sonra ROM atabilirim. Tabii her telefon için farklı terminal şart
Samsung Galaxy J4 Prime Firmware Download SM-J415F Free Download ⭐ Official and fast update ⭐ Max speed and free download ⭐ Best Samsung Galaxy website
samfw.com
Mesela Arabistan ROM'u kurarsanız TR romundaki gereksiz uygulamalar gider.
Telefonu yine siz Türkçe olarak kullanırsınız.
Samsung Galaxy J4 Prime Firmware Download SM-J415F Free Download ⭐ Official and fast update ⭐ Max speed and free download ⭐ Best Samsung Galaxy website
samfw.com
Mesela Arabistan ROM'u kurarsanız TR romundaki gereksiz uygulamalar gider.
Telefonu yine siz Türkçe olarak kullanırsınız.
I'm having a similar problem to this other thread. but instead of a 5 it is a 6 https://forum.xda-developers.com/sprint-galaxy-s7/help/s7-sm-g930p-boot-loader-issues-im-ready-t3746811 I have used ODIN before on a galaxy S2 and again on a Galaxy...
forum.xda-developers.com
bende de aynı hatayı veriyormuş sabahtan beri ben fark etmemişim
Linkten linke atladım ve binary 6 diziminde repair romu indiriyorum şuan bir de onu deneyeceğim olmazsa tatil sonrası custom rom
Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers.
androidfilehost.com
AP kısmına koyun ve flashlayın.
Pass! Dedikten sonra ses açma ve güç tuşuna basarak TWRP'ye girelim.
Format data yapın sonra reboot recovery yapın. TWRP açıldığı zaman bu dosyayı flashlayın. Hafıza kartınız yoksa dert etmeyin.
Custom ROM:
Always read OP before installing. Features Click Here (To be Updated) /* * I'm not responsible for bricked devices, dead SD cards, thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed (like it did for me...). * Please...
Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers.
androidfilehost.com
AP kısmına koyun ve flashlayın.
Pass! Dedikten sonra ses açma ve güç tuşuna basarak TWRP'ye girelim.
Format data yapın sonra reboot recovery yapın. TWRP açıldığı zaman bu dosyayı flashlayın. Hafıza kartınız yoksa dert etmeyin.
Custom ROM:
Always read OP before installing. Features Click Here (To be Updated) /* * I'm not responsible for bricked devices, dead SD cards, thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed (like it did for me...). * Please...