Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #231 Kaslı Avokado dedi: Odin'le kurmama rağmen hala burası açılıyor. Buradan ROM kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Buradan sadece Stock kuruluyor. Auto Reboot kapalı deneyin isterseniz bir de.
Kaslı Avokado dedi: Odin'le kurmama rağmen hala burası açılıyor. Buradan ROM kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Buradan sadece Stock kuruluyor. Auto Reboot kapalı deneyin isterseniz bir de.
Kaslı Avokado Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 227 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce GTX 1660 Super Ryzen 5 3500x Neo Forza 2x8 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2022 #232 Umut Nas dedi: Buradan sadece Stock kuruluyor. Auto Reboot kapalı deneyin isterseniz bir de. Genişletmek için tıkla... Dün denemiştim PASS yazınca ben mi yeniden başlatayım?
Umut Nas dedi: Buradan sadece Stock kuruluyor. Auto Reboot kapalı deneyin isterseniz bir de. Genişletmek için tıkla... Dün denemiştim PASS yazınca ben mi yeniden başlatayım?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #233 Kaslı Avokado dedi: Dün denemiştim PASS yazınca ben mi yeniden başlatayım? Genişletmek için tıkla... Evet kendiniz yeniden başlatın.
Kaslı Avokado dedi: Dün denemiştim PASS yazınca ben mi yeniden başlatayım? Genişletmek için tıkla... Evet kendiniz yeniden başlatın.
Kaslı Avokado Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 227 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce GTX 1660 Super Ryzen 5 3500x Neo Forza 2x8 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2022 #234 Yine olmadı.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 17 Ağustos 2022 #235 Kaslı Avokado dedi: Yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Cihazı direk recovery moduna alıyorsunuz değil mi? Android'in sistemi boot ediyor ise orijinal recovery geri geliyordur cihaza. Ses kısma ve kilit tuşuna basılı tutun ekran kapanınca hızlıca ana ekran + ses açma ve kilit tuşlarına basılı tutun.
Kaslı Avokado dedi: Yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Cihazı direk recovery moduna alıyorsunuz değil mi? Android'in sistemi boot ediyor ise orijinal recovery geri geliyordur cihaza. Ses kısma ve kilit tuşuna basılı tutun ekran kapanınca hızlıca ana ekran + ses açma ve kilit tuşlarına basılı tutun.
Kaslı Avokado Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 227 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce GTX 1660 Super Ryzen 5 3500x Neo Forza 2x8 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2022 #236 364809 dedi: Cihazı direk recovery moduna alıyorsunuz değil mi? Android'in sistemi boot ediyor ise orijinal recovery geri geliyordur cihaza. Ses kısma ve kilit tuşuna basılı tutun ekran kapanınca hızlıca ana ekran + ses açma ve kilit tuşlarına basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Download mode da deniyorum. Deneyeceğim. Kaslı Avokado dedi: Download mode da deniyorum. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Ben mi yanlış yapıyorum? Tablette hata ayıklama açık , Downloading mode alıyorum. Odinden TWRP kuruyorum. Sonra recovery mod açıyorum kendi menüsü geliyor.
364809 dedi: Cihazı direk recovery moduna alıyorsunuz değil mi? Android'in sistemi boot ediyor ise orijinal recovery geri geliyordur cihaza. Ses kısma ve kilit tuşuna basılı tutun ekran kapanınca hızlıca ana ekran + ses açma ve kilit tuşlarına basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Download mode da deniyorum. Deneyeceğim. Kaslı Avokado dedi: Download mode da deniyorum. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Ben mi yanlış yapıyorum? Tablette hata ayıklama açık , Downloading mode alıyorum. Odinden TWRP kuruyorum. Sonra recovery mod açıyorum kendi menüsü geliyor.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 17 Ağustos 2022 #237 Kaslı Avokado dedi: Samsung Galaxy Tab 4 Android sürümü 4.4.2 bunu 5.0.0 yapacağım. Genişletmek için tıkla... Model kodu nedir cihazın? SM-T230 mu?
Kaslı Avokado dedi: Samsung Galaxy Tab 4 Android sürümü 4.4.2 bunu 5.0.0 yapacağım. Genişletmek için tıkla... Model kodu nedir cihazın? SM-T230 mu?
Kaslı Avokado Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 227 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce GTX 1660 Super Ryzen 5 3500x Neo Forza 2x8 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2022 #238 364809 dedi: Model kodu nedir cihazın? SM-T230 mu? Genişletmek için tıkla... Evet .
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 17 Ağustos 2022 #239 Kaslı Avokado dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy Tab 4 7.0 Disclaimer:Team Win strives to provide a quality product. However, it is your decision to install our software on your device. Team Win takes no ... twrp.me Burada olan TWRP'yi kullanıyorsunuz değil mi?
Kaslı Avokado dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy Tab 4 7.0 Disclaimer:Team Win strives to provide a quality product. However, it is your decision to install our software on your device. Team Win takes no ... twrp.me Burada olan TWRP'yi kullanıyorsunuz değil mi?
Kaslı Avokado Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 227 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce GTX 1660 Super Ryzen 5 3500x Neo Forza 2x8 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ağustos 2022 #240 Bunu da denedim. Olmadı.