Rehber Custom ROM Samsung cihazlara Custom ROM kurma

Gelen ekrandan "select Storage" deyin ve gelen pencereden hafıza kartınızı seçin.

Hocam hafıza kartı 0mb yaziyor. Başka hafıza kartı denedim olmadı. Repair dedim olmadı. Fat ayarla dedim olmadı. Fail oldu. Ne yapmam gerek?

Merhaba, cok guzel bir yazi olmus herkesin eline saglik. Tabletimde FRP bypass sorunu yasiyorum bu yuzden cihazi acip OEM kilidine erismem mumkun degil tavsiyeniz nedir?

Merhaba, cok guzel bir yazi olmus herkesin eline saglik. Tabletimde FRP bypass sorunu yasiyorum bu yuzden cihazi acip OEM kilidine erismem mumkun degil tavsiyeniz nedir?

Hocam cihaz modeliniz Samsung diye tahmin ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izleyebilirsiniz.

Denemedigim yol kalmadi bunu da bir deneyim belki olur.

Hocam ben tablette deneyecegim.

Son düzenleme:
Merhabalar. 2. El Tab A with S Pen(2016) almayı düşünüyorum. Modeli : SM-P580. Bu modele şu an TWRP kurmada, Custom Rom yüklemede herhangi bir sıkıntı var mıdır? Bilen ve tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.

Hocam yeni cihazlarda(2018 model 8.1 ile kutudan çıkıyor)bootloader de açılmalı mı yoksa sadece OEM yeterli mi?

Beninm tel 2.3.6 sürüm TWRP de yok ne yapmalıyım?

SD kart yerine USB bellek olur mu? SD kart içinde verilerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…