Rehber Custom ROM Samsung cihazlara Custom ROM kurma

Son düzenleme:

Merhaba, JOdin ile birkaç sorunla karşılaştım ve çoğunu kendi başıma çözmeyi başardım. Yalnız emin olamadığım birşeyde takıldım ve yardımına ihtiyacım var. JOdin, pit dosyasını aldığında(grabladığında) cihazın bağlantısı kesiliyor (jodin cihazı görmüyor) ve geri gelmiyor. Tek çözüm JOdin'i yeniden başlatmak, o zaman da pit dosyası gidiyor. Biraz uğraştığımda tmp dosyalarına bakmayı denedim, orada part.pit dosyasını gördüm. Onu kullansam sorun olur mu? Gerekli ise log dosyalarını atabilirim, onlar da aynı klasörün içerisinde var. Lütfen bir an önce bana ulaşın.

Not: Arch linux kullanıyorum, o yüzden Odin yerine JOdin kullanıyorum.

Odin, Linux'da çalışmıyor. O yüzden Java ile çalışan JOdin'i kullanıyorum.

Uygulamanın arayüzünü atabilir misiniz hocam?
Ek olarak Win to GO ile USB ortamı içinde TWRP kurmayı deneseniz?
Olmazsa JOdin ile alakalı da bir inceleme yaparım tabii ki.

Uygulamanın arayüzünü atabilir misiniz hocam?
Ek olarak Win to GO ile USB ortamı içinde TWRP kurmayı deneseniz?
Olmazsa JOdin ile alakalı da bir inceleme yaparım tabii ki.

Benim Windows kullanmama sebebim Windows'a bağlanan cihazların artık gizli olmaması, onunla ilgili bir makale okumuştum ama kısacası cihazlarımı windows cihazlarına bağlamayacağım, Win to GO ise bundan farksız.

Tek merak ettiğim şey tmp klasöründeki pit dosyasını kullanmak bir sorun çıkartır mı, onu kullanabilir miyim? Pit dosyasını oluştururken başarılı demişti, sonra cihazın bağlantısı kesilmişti.

Denemekten zarar gelmez hocam.
@The Shorekeeper @Linuxginar
Sizler Linux kullanıyordunuz. Linux'ta nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…