Heimdall alt yapısını kullanıyor diye biliyorum. heimdall print-pit >> pit.txt komutu ile herhalde bölüm adları ve dosya isimlerinin çıktısı alınıyordu. Bu komutu telefon bağlı iken yapmak gerek.
Yazdığınız komutu yazdım, JOdin'de de olduğu gibi başarılı bir şekilde tamamlandı. Ama JOdin tmp dizinine karmaşık ve okunamaz bir *.pit* dosyası verirken heimdall home dizinine okunabilir bir *.txt* dosyası verdi. Bu txt dosyasını JOdin'de kullanamam herhalde, değil mi? Eğer bir cevap alamazsam, galiba tmp dizinindeki dosyayı kullanacağım. İnşAllah bir sorun çıkmaz, rahat bir şekilde işlem tamamlanır.
Yazdığınız komutu yazdım, JOdin'de de olduğu gibi başarılı bir şekilde tamamlandı. Ama JOdin tmp dizinine karmaşık ve okunamaz bir *.pit* dosyası verirken heimdall home dizinine okunabilir bir *.txt* dosyası verdi. Bu txt dosyasını JOdin'de kullanamam herhalde, değil mi? Eğer bir cevap alamazsam, galiba tmp dizinindeki dosyayı kullanacağım. İnşAllah bir sorun çıkmaz, rahat bir şekilde işlem tamamlanır.
Telefona uygun Heimdall Firmware Dosyası gerekmiyor mu hocam? Ben onu bulamadım.
Ben burayı takip etmeye çalışıyordum ve biraz kafam karışmıştı, kusura bakmayın.
Telefona uygun Heimdall Firmware Dosyası gerekmiyor mu hocam? Ben onu bulamadım.
Ben burayı takip etmeye çalışıyordum ve biraz kafam karışmıştı, kusura bakmayın.
Telefon Download modda iken pit dosyasını .txt dosyasına çıkarın. heimdall print-pit >> pit.txt
Daha sonra Recovery bölümünü bulun. Bölümün adı küçük büyük harfler ile nasıl yazılmışsa ona göre partition adı gireceksiniz. Mesela partition adı RECOVERY ise heimdall flash --RECOVERY twrp.img komutu ile flashlayacaksınız.
Heimdall Firmware ile ne kastettiğinizi anlamadım.