Eray7171 Zeptopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #31 Aliyev dedi: CSC değiştirirken şunu fark ettim bazen güncellemeler gelmeye biliyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bana da anlat şu saati tam kullanamıyorum CSC bir türlü değişmiyor TR ROM'unu kurdum Full yine olmadı saygılar...
Aliyev dedi: CSC değiştirirken şunu fark ettim bazen güncellemeler gelmeye biliyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bana da anlat şu saati tam kullanamıyorum CSC bir türlü değişmiyor TR ROM'unu kurdum Full yine olmadı saygılar...
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 11 Ekim 2024 #32 M34 cihaza ses kaydı açmak için CSC değiştirmek istiyorum. CSC değiştirince IMEI ve garantide herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? @Heribert Yavuz
M34 cihaza ses kaydı açmak için CSC değiştirmek istiyorum. CSC değiştirince IMEI ve garantide herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? @Heribert Yavuz
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 11 Ekim 2024 #33 k4moncik dedi: M34 cihaza ses kaydı açmak için CSC değiştirmek istiyorum. CSC değiştirince IMEI ve garantide herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? @Heribert Yavuz Genişletmek için tıkla... IMEI ile CSC tamamen alakasız. Knox sayacınıza etki etmez.
k4moncik dedi: M34 cihaza ses kaydı açmak için CSC değiştirmek istiyorum. CSC değiştirince IMEI ve garantide herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? @Heribert Yavuz Genişletmek için tıkla... IMEI ile CSC tamamen alakasız. Knox sayacınıza etki etmez.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 11 Ekim 2024 #34 Heribert Yavuz dedi: IMEI ile CSC tamamen alakasız. Knox sayacınıza etki etmez. Genişletmek için tıkla... Bu konuda bilgim sıfır. Türkiye cihazını, İsrail cihazı yapmakta bir zararı olur mu? İşte hattı tanımama, geç güncelleme alma vs.
Heribert Yavuz dedi: IMEI ile CSC tamamen alakasız. Knox sayacınıza etki etmez. Genişletmek için tıkla... Bu konuda bilgim sıfır. Türkiye cihazını, İsrail cihazı yapmakta bir zararı olur mu? İşte hattı tanımama, geç güncelleme alma vs.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 11 Ekim 2024 #35 k4moncik dedi: Bu konuda bilgim sıfır. Türkiye cihazını, İsrail cihazı yapmakta bir zararı olur mu? İşte hattı tanımama, geç güncelleme alma vs. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
k4moncik dedi: Bu konuda bilgim sıfır. Türkiye cihazını, İsrail cihazı yapmakta bir zararı olur mu? İşte hattı tanımama, geç güncelleme alma vs. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 11 Ekim 2024 #36 Heribert Yavuz dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkür ederim.
M Mehmet4L Megapat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #37 Uygulamada ADB kısmında CSC seçeneği çıkmıyor bende sebebi ne olabilir?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 14 Ekim 2024 #38 Mehmet4L dedi: Uygulamada ADB kısmında CSC seçeneği çıkmıyor bende sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelmiş olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam MTP kısmına taşındı.
Mehmet4L dedi: Uygulamada ADB kısmında CSC seçeneği çıkmıyor bende sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelmiş olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam MTP kısmına taşındı.
M Mehmet4L Megapat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #39 Heribert Yavuz dedi: Güncelleme gelmiş olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam MTP kısmına taşındı. Genişletmek için tıkla... Evet oraya taşınmış. Türkiye olarak değiştirdim bölgeyi, S23 ultraya güncelleme gelmiyordu, bölge değişince geldi.
Heribert Yavuz dedi: Güncelleme gelmiş olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam MTP kısmına taşındı. Genişletmek için tıkla... Evet oraya taşınmış. Türkiye olarak değiştirdim bölgeyi, S23 ultraya güncelleme gelmiyordu, bölge değişince geldi.
A abdill Yoctopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #40 Merhaba, hala cevap veriyorsanız sevinirim. S22 Ultra Kore cihaza Türkiye CSC yaparsak ayarlar menüsü Türkçe olur mu?
Merhaba, hala cevap veriyorsanız sevinirim. S22 Ultra Kore cihaza Türkiye CSC yaparsak ayarlar menüsü Türkçe olur mu?