Rehber Samsung cihazlarda recovery için vbmeta hazırlama

Hocam M31s cihazıma Custom ROM atacağım TWRP gerekli mi ve bu anlattığınız şeyler ROM yükleme değil mi?

Galaxy M33 cihazım var TWRP kurunca telefon açılırken otomatik TWRP'ye düşmeye başladı hiç açılmıyor hep otomatik TWRP'ye düşüyordu şu an stock ROM var bu yaşadığım sorun vbmeta yüzünden miydi?

Hayır, farklı TWRP ile dene.

Hocam Samsung M31 cihazımı rootlamaya çalışıyorum ilk defa. Dediğiniz gibi yapmama rağmen aynı hatayı alıyorum. Vbmeta: Error verifying vbmeta.

Selam reis @Heribert Yavuz ]] annemin M31s telefonu var. Android 10 veya 12 sanırım. Telefonda Android sürümü yüzünden ACR diye kayıt programı kullanılamıyor. Bu işlemleri yaparak kayıt programı kullanabilir miyiz?

Zerre alakası yok bu konuyla.
Samsung cihazlarda yerleşik olarak arama kaydetme var. CSC'yi İsrail yapin.

@Heribert Yavuz Kusura bakma, konudan biraz uzağım. CSC yaptığımda kayiti nasıl yapabilecek. Ekstra program indirmeye gerek var mı?
5G desteği yok sanirim.

Son düzenleme:
@Heribert Yavuz benim Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000 bir tabletim var. Önceden 4.4.2 KitKat'dı Android sürümü. Şimdi LineageOS yükledim. (Android 9) peki vbmeta flashlamama gerek var mı?

@Heribert Yavuz benim Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8000 bir tabletim var. Önceden 4.4.2 KitKat'dı Android sürümü. Şimdi LineageOS yükledim. (Android 9) peki vbmeta flashlamama gerek var mı?

Ayrıca Magisk V29 flashlarken TWRP kapanıp tekrar açılıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…