H hilehurda Yoctopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Ağustos 2024 #1 İade talebinden bu yana 1 ay geçti. İletişim kurduğum zaman döneceğiz diyorlar. Aradıkları zaman bekleyin diyorlar. Ne yapmalıyım?
İade talebinden bu yana 1 ay geçti. İletişim kurduğum zaman döneceğiz diyorlar. Aradıkları zaman bekleyin diyorlar. Ne yapmalıyım?
SUKUPI1 Picopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 hilehurda dedi: İade talebinden bu yana 1 ay geçti. İletişim kurduğum zaman döneceğiz diyorlar. Aradıkları zaman bekleyin diyorlar. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tüketici hakları mahkemesine başvur. %80 ihtimalle çözüme ulaşacaktır.
hilehurda dedi: İade talebinden bu yana 1 ay geçti. İletişim kurduğum zaman döneceğiz diyorlar. Aradıkları zaman bekleyin diyorlar. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tüketici hakları mahkemesine başvur. %80 ihtimalle çözüme ulaşacaktır.