Sekman 44 Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Arkadaşlar bu monitör ghosting yapar mı?
Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Arkadaşlar bu monitör ghosting yapar mı?
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 Eskiden bu monitöre sahiptim bir dönem kullandım ghosting vb bir sorun yaşamadım ama VA panel olduğundan yine de tavsiye etmiyorum.
Eskiden bu monitöre sahiptim bir dönem kullandım ghosting vb bir sorun yaşamadım ama VA panel olduğundan yine de tavsiye etmiyorum.
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 25 Temmuz 2023 #3 Sekman 44 dedi: Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Arkadaşlar bu monitör ghosting yapar mı? Genişletmek için tıkla... Evet, hem de fazlasıyla yapar. Monitör için bütçe nedir?
Sekman 44 dedi: Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Arkadaşlar bu monitör ghosting yapar mı? Genişletmek için tıkla... Evet, hem de fazlasıyla yapar. Monitör için bütçe nedir?
3 375274 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4.515 Makaleler 4 Çözümler 6 25 Temmuz 2023 #4 Sekman 44 dedi: Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Arkadaşlar bu monitör ghosting yapar mı? Genişletmek için tıkla... O bütçede ghosting yapmayan VA panel bulsanda bu sefer başka bir sorunu çıkabilir ama o monitörde ghosting çıkmama ihtimali yok diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 25 Temmuz 2023
Sekman 44 dedi: Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Arkadaşlar bu monitör ghosting yapar mı? Genişletmek için tıkla... O bütçede ghosting yapmayan VA panel bulsanda bu sefer başka bir sorunu çıkabilir ama o monitörde ghosting çıkmama ihtimali yok diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sekman 44 Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #5 Sad Frog dedi: Evet, hem de fazlasıyla yapar. Monitör için bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... En fazla 4500 TL
Sad Frog dedi: Evet, hem de fazlasıyla yapar. Monitör için bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... En fazla 4500 TL
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 25 Temmuz 2023 #6 Sekman 44 dedi: En fazla 4500 TL Genişletmek için tıkla... Asus VP249QGR Monitör Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Sekman 44 dedi: En fazla 4500 TL Genişletmek için tıkla... Asus VP249QGR Monitör Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com