Baybarsz Hectopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 62 3 Şubat 2022 #1 Başlıktaki monitör nasıl? Alınır mı? Bu fiyata daha iyisi alınır mı? Samsung LC24RG50FQRXUF 24" 4 MS 144 Hz FreeSync Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Başlıktaki monitör nasıl? Alınır mı? Bu fiyata daha iyisi alınır mı? Samsung LC24RG50FQRXUF 24" 4 MS 144 Hz FreeSync Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 3 Şubat 2022 #2 Ghosting sorunu var. Ben kullanıyorum, çok rahatsız etmiyor.
Baybarsz Hectopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 62 3 Şubat 2022 #3 FalconPaw dedi: Ghosting sorunu var. Ben kullanıyorum, çok rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... ghosting sorunu hz fps uyuşmamasından dolayı oluyodu galiba.144 hz aşmadığı sürece sıkıntı gene olur mu?
FalconPaw dedi: Ghosting sorunu var. Ben kullanıyorum, çok rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... ghosting sorunu hz fps uyuşmamasından dolayı oluyodu galiba.144 hz aşmadığı sürece sıkıntı gene olur mu?
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 3 Şubat 2022 #4 Baybarsz dedi: ghosting sorunu hz fps uyuşmamasından dolayı oluyodu galiba.144 hz aşmadığı sürece sıkıntı gene olur mu? Genişletmek için tıkla... her türlü olur. Masaüstünde bile oluyor.
Baybarsz dedi: ghosting sorunu hz fps uyuşmamasından dolayı oluyodu galiba.144 hz aşmadığı sürece sıkıntı gene olur mu? Genişletmek için tıkla... her türlü olur. Masaüstünde bile oluyor.
Baybarsz Hectopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 62 3 Şubat 2022 #5 FalconPaw dedi: her türlü olur. Masaüstünde bile oluyor. Genişletmek için tıkla... çok bi sıkıntı yapıyor mu
FalconPaw dedi: her türlü olur. Masaüstünde bile oluyor. Genişletmek için tıkla... çok bi sıkıntı yapıyor mu