Samsung CRG50 ölü piksel testi nasıl yapılır?

Mustafa Kırık

Hectopat
Herkese iyi günler. Amazon TR üzerinden Samsung CRG50 monitörü 1250 TL'ye aldım. Üründe ölü piksel veya ışık sızması varsa nasıl tespit edebilirim? Bir de site üzerinde içinden çıkan HDMI kablosu ile 144 Hz alabildiklerini yazmışlar. Ben 59 Hz alıyorum. Acaba sürücüyle alakalı bir şey mi? Şimdiden teşekkürler.

IMG_20210325_114349.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Bu siteden ölü piksel testi yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu abimizi izlemeni öneririm önemli bilgiler vermiş bu mönitörde en iyi görüntüyü almak için.

Herkese iyi günler. Amazon TR üzerinden Samsung CRG50 monitörü 1250 TL'ye aldım. Üründe ölü piksel veya ışık sızması varsa nasıl tespit edebilirim? Bir de site üzerinde içinden çıkan HDMI kablosu ile 144 Hz alabildiklerini yazmışlar. Ben 59 Hz alıyorum. Acaba sürücüyle alakalı bir şey mi? Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 939946

HDMI ile şu an en fazla 120FPS alabiliyoruz Display Port kablosu ile 144Hz alabilirsiniz ve monitör ayarlarından Hz ayarlarını 144Hz'e almalısınız
Ölü piksel testi için üstteki arkadaş atmış bende atacaktım Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın!

Yardım eden herkese teşekkür ederim.
HDMI ile şu an en fazla 120FPS alabiliyoruz Display Port kablosu ile 144Hz alabilirsiniz ve monitör ayarlarından Hz ayarlarını 144Hz'e almalısınız.
Ölü piksel testi için üstteki arkadaş atmış bende atacaktım Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın!

Ama sitedeki yorumlarda içinden çıkan HDMI kablosu ile 144 Hz alabildiklerini söylemişler. 144'ü bırak ben 120 bile alamıyorum.

Hocam F11 yapıp alta geçin başlıyor test.

Hocam sanki ölü pixel var gibi. İade etmeye değer mi?
Screenshot_20210325-125922.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı