190E Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Kavisli ve büyük bir monitör arayışındayım. Artık rekabetçi oyunlarla işim kalmadı sadece hikayeli oyunlar oynuyorum. Amazon.com.tr Hem QLED olması hem QHD olması beni çok cezbetti. Renkleri muazzam veriyordur diye umut ediyorum. Boyutu beni korkutuyor. 49 inç kullanan varsa oyun oynayan varsa deneyimlerini aktarabilirse çok sevinirim.
Kavisli ve büyük bir monitör arayışındayım. Artık rekabetçi oyunlarla işim kalmadı sadece hikayeli oyunlar oynuyorum. Amazon.com.tr Hem QLED olması hem QHD olması beni çok cezbetti. Renkleri muazzam veriyordur diye umut ediyorum. Boyutu beni korkutuyor. 49 inç kullanan varsa oyun oynayan varsa deneyimlerini aktarabilirse çok sevinirim.
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.096 Çözümler 37 Yer Adana 7 Aralık 2023 #2 Hocam aldınız mı ? Bende aynı durumdayım. Bu monitör için Reddit ve çeşitli forumlarda Flickering/Ghosting var diyorlar.
Hocam aldınız mı ? Bende aynı durumdayım. Bu monitör için Reddit ve çeşitli forumlarda Flickering/Ghosting var diyorlar.