Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Ağustos 2019 #11 Nayeon dedi: Alalı da 5 ay olmamış hocam. Umarım fazla fiyat çekmezler. Genişletmek için tıkla... Benim önerimle almıştın herhalde Öyle hatırlıyorum. Bende de aynı model var. Hayırlısı olsun.
Nayeon dedi: Alalı da 5 ay olmamış hocam. Umarım fazla fiyat çekmezler. Genişletmek için tıkla... Benim önerimle almıştın herhalde Öyle hatırlıyorum. Bende de aynı model var. Hayırlısı olsun.
N Nayeon Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 636 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 31 Ağustos 2019 #12 Jira dedi: Benim önerimle almıştın herhalde Öyle hatırlıyorum. Bende de aynı model var. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, siz önermiştiniz. VA Panel ucuz diye hatırlıyorum ama dediğiniz gibi hayırlısı olsun.
Jira dedi: Benim önerimle almıştın herhalde Öyle hatırlıyorum. Bende de aynı model var. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, siz önermiştiniz. VA Panel ucuz diye hatırlıyorum ama dediğiniz gibi hayırlısı olsun.
Mestan Han Ergenekon Megapat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 974 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Uzmanı 23 Şubat 2020 #13 Üzerinden vakit geçmiş ama fiyat kısmını merak ettim ekranı ne kadara almıştınız tamir için ne kadar istediler
Üzerinden vakit geçmiş ama fiyat kısmını merak ettim ekranı ne kadara almıştınız tamir için ne kadar istediler
T TurboAthlete Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 83 16 Mayıs 2020 #14 aynı durum benim başıma da geldi. aynı marka aynı model alalı 1 ay oldu. konuyu açan arkadaş beni bilgilendirirse çok sevinirim Dosya Ekleri ekran.jpeg 155,3 KB · Görüntüleme: 142
aynı durum benim başıma da geldi. aynı marka aynı model alalı 1 ay oldu. konuyu açan arkadaş beni bilgilendirirse çok sevinirim
Jilet Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 573 Çözümler 1 Yer Niğde / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #15 TurboAthlete dedi: aynı durum benim başıma da geldi. aynı marka aynı model alalı 1 ay oldu. konuyu açan arkadaş beni bilgilendirirse çok sevinirim Genişletmek için tıkla... son durum ne oldu usta ne yaptın
TurboAthlete dedi: aynı durum benim başıma da geldi. aynı marka aynı model alalı 1 ay oldu. konuyu açan arkadaş beni bilgilendirirse çok sevinirim Genişletmek için tıkla... son durum ne oldu usta ne yaptın
N Nayeon Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 636 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 19 Eylül 2020 #16 Mestan Han Ergenekon dedi: Üzerinden vakit geçmiş ama fiyat kısmını merak ettim ekranı ne kadara almıştınız tamir için ne kadar istediler Genişletmek için tıkla... 700-800₺ gibi bir fiyata almıştım. Panel değişimi için 1000₺ istemişlerdi. Yaptırmadım tabii ki duruyor kenarda. TurboAthlete dedi: aynı durum benim başıma da geldi. aynı marka aynı model alalı 1 ay oldu. konuyu açan arkadaş beni bilgilendirirse çok sevinirim Genişletmek için tıkla... 1000₺ fiyat çektiler yaptırmadım. Yeni bir monitör aldım.
Mestan Han Ergenekon dedi: Üzerinden vakit geçmiş ama fiyat kısmını merak ettim ekranı ne kadara almıştınız tamir için ne kadar istediler Genişletmek için tıkla... 700-800₺ gibi bir fiyata almıştım. Panel değişimi için 1000₺ istemişlerdi. Yaptırmadım tabii ki duruyor kenarda. TurboAthlete dedi: aynı durum benim başıma da geldi. aynı marka aynı model alalı 1 ay oldu. konuyu açan arkadaş beni bilgilendirirse çok sevinirim Genişletmek için tıkla... 1000₺ fiyat çektiler yaptırmadım. Yeni bir monitör aldım.
Kerimgur Yoctopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #17 Samsung C24F390FHM monitör kırıldı uyumlu ekran panelinin ismini atarmısınız İg kedyvl