Çözüldü Samsung DeX için Type-C - HDMI Kablo İşe Yarar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bekir Küllac

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy S24 cihazımda bulunan Samsung DeX özelliğini televizyonumda kullanmak istiyorum. Ancak, televizyonum kablosuz bağlantıyı desteklemediği için bu özelliği kabloyla nasıl kullanabileceğimi merak ediyorum. Eğer bir Type-C - HDMI kablosu alırsam, bu kabloyu kullanarak cihazımı televizyona bağlayabilir ve Samsung DeX özelliğini sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir miyim?

Çözüm
Evet kullanabilirsiniz. Zaten kablolu bağlantıyı ya öyle yapacaksınız yada Usb-C dock alacaksınız.
Kullanabilirsin diye düşünüyorum. Garanti olması adına pazartesi S24 FE ve adaptör ile deneyeceğim.

Tamamdır sağ olun normalde S22 cihazımla deneyimleyecektim fakat cihaz elime bozuk ulaştı ve garantiye yolladım ve S24 gönderildi henüz daha deneyimleyemedim kargoda cihaz bana salı günü falan gelince deneyimleme fırsatı bulurum siz deneyimlediğinizde bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Evet kullanabilirsiniz. Zaten kablolu bağlantıyı ya öyle yapacaksınız yada Usb-C dock alacaksınız.
Tamamdır çok teşekkür ederim zamanınızı ayırdıgınız için.

Samsung Galaxy S24 cihazımda bulunan Samsung DeX özelliğini televizyonumda kullanmak istiyorum. Ancak, televizyonum kablosuz bağlantıyı desteklemediği için bu özelliği kabloyla nasıl kullanabileceğimi merak ediyorum. Eğer bir Type-C - HDMI kablosu alırsam, bu kabloyu kullanarak cihazımı televizyona bağlayabilir ve Samsung DeX özelliğini sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir miyim?

Bağladığınız adaptör USB 3.1 destekliyorsa sıkıntı çıkarmıyor.

Tamamdır sağ olun normalde S22 cihazımla deneyimleyecektim fakat cihaz elime bozuk ulaştı ve garantiye yolladım ve S24 gönderildi henüz daha deneyimleyemedim kargoda cihaz bana salı günü falan gelince deneyimleme fırsatı bulurum siz deneyimlediğinizde bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Tamamdır çok teşekkür ederim zamanınızı ayırdıgınız için.
S22 bozuk geldi diye S24 mü verdiler?

İki katı fiyattaki telefon baya şans olmuş. S24FE değil dimi?
değil zaten s24fe misli ürün sayılmıyor s22 ye s23fe veremez s23 plusta veremez ultrada veremez s23 verir veya s24 düz model verir misli bu sayılıyor

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (103).png
    Ekran Görüntüsü (103).png
    146,6 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Geri
Yukarı