Samsung DeX kullanışlı mı?

Hiraeth

Megapat
Makaleler
5
Yer
izmir
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRETMEN
Merhaba iPhone 13 Pro Max kullanıyorum artık değiştirme zamanı geldi ve Samsung S25 Ultra düşünüyorum, kullanan deneyimleyen varsa merak ediyorum, uzaktan çalışma sistemiyle bir firmada çalışıyorum kullandığım uygulamalar genel olarak "Microsoft Teams, Chrome 2-3 sekme paneller vesaire, Outlook, Spotify." Samsung DeX bu uygulamalarda verimli ve tatmin edici bir performans verir mi? Merak ettiğim konu bu aslında şimdiden teşekkürler.

Dip not: 16 Pro Max alabilecek bütçem mevcut, kullanıcı deneyimleri olumsuz ise S25 Ultra ile alakalı direk vazgeçebilirim :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iPhone 13 Pro Max kullanıyorum artık değiştirme zamanı geldi ve Samsung S25 Ultra düşünüyorum, kullanan deneyimleyen varsa merak ediyorum, uzaktan çalışma sistemiyle bir firmada çalışıyorum kullandığım uygulamalar genel olarak "Microsoft Teams, Chrome 2-3 sekme paneller vesaire, Outlook, Spotify." Samsung DeX bu uygulamalarda verimli ve tatmin edici bir performans verir mi? Merak ettiğim konu bu aslında şimdiden teşekkürler.

Dip not: 16 Pro Max alabilecek bütçem mevcut, kullanıcı deneyimleri olumsuz ise S25 Ultra ile alakalı direk vazgeçebilirim :).
Outlook falan zaten direkt Samsung’da yüklü gelen şeyler diye hatırlıyorum yani elbette kullanışlı olur Samsung DeX.

16 Pro Max’e gerek yok.

Samsung DeX PC için artık yok, One UI 7 ile DeX devri kapandı. Benzer işlevi gören bir Windows uygulamasına geçiliyordu sanırım (adını unuttuğum için net bir şey söyleyemiyorum).

Ciddi misiniz? Bu durum beni çok üzer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung DeX PC için artık yok, One UI 7 ile DeX devri kapandı. Benzer işlevi gören bir Windows uygulamasına geçiliyordu sanırım (adını unuttuğum için net bir şey söyleyemiyorum).
PC uygulaması kapatılmış ama bir monitör veya televizyon için hala çalışmıyor mu hocam? Baktığım üzere öyle.

DeX nasıl kapandı hocam S24FE kullanıyorum daha dün DeX ile bilgisayarıma baglandım. PC uygulaması kapatildi sadece.

PC uygulaması kapatılmış ama bir monitör veya televizyon için hala çalışmıyor mu hocam? Baktığım üzere öyle.

PC uygulaması önemli değil üstadım benim için zaten amacım telefonu PC olarak kullanabilmek tatile gittiğimde veyahut iş ile ilgili bir yere gitmem gerektiğinde telefonumu Type-C girişinden herhangi bir monitöre bağlayıp çalışabilmek açıkçası öyle diyorsanız süper.

Ciddi misiniz bu durum beni çok üzer.

Hocam DeX kapandı PC kısmında. Onun yerine "Windows bağlantısı" özelliği kullanımda şu an Samsung'lar için. DeX ile hemen hemen benzer mantıkta.

Monitor TV kısmı için değil, PC'ye bağlama kısmından bahsediyorum.

DeX nasıl kapandı hocam S24FE kullanıyorum daha dün DeX ile bilgisayarıma baglandım. PC uygulaması kapatildi sadece.
Windows DeX kapatıldı, ben eksik ifade ettim kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı