Alperennm Centipat Kek günü Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Bazı fotoğraflar gördüm normal Samsung DeX'i a şerlerinden kullanıyorlar. Bu işlemi nasıl yapabilirim? Bir bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2024
Bazı fotoğraflar gördüm normal Samsung DeX'i a şerlerinden kullanıyorlar. Bu işlemi nasıl yapabilirim? Bir bilginiz var mı?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 4 Ekim 2024 #2 Alperennm dedi: Bazı fotoğraflar gördüm normal Samsung DeX'i a şerlerinden kullanıyorlar. Bu işlemi nasıl yapabilirim? Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Monitore baglamaniz lazim. Sonra dex modunu açıyorsunuz.
Alperennm dedi: Bazı fotoğraflar gördüm normal Samsung DeX'i a şerlerinden kullanıyorlar. Bu işlemi nasıl yapabilirim? Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Monitore baglamaniz lazim. Sonra dex modunu açıyorsunuz.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 4 Ekim 2024 #3 Alperennm dedi: A şerlerinden Genişletmek için tıkla... Sanırım A serileri demek istediniz. Daha güzel yazabilirdiniz ama neyse. A serilerinde DeX özelliği yok.
Alperennm dedi: A şerlerinden Genişletmek için tıkla... Sanırım A serileri demek istediniz. Daha güzel yazabilirdiniz ama neyse. A serilerinde DeX özelliği yok.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.850 Makaleler 3 Çözümler 35 4 Ekim 2024 #4 A serilerinde DeX özelliği varsayılan olarak desteklenmiyor, yalnızca diğer S serisi tabletlerin yazılımlarının portları ile mümkün olabiliyorlar.
A serilerinde DeX özelliği varsayılan olarak desteklenmiyor, yalnızca diğer S serisi tabletlerin yazılımlarının portları ile mümkün olabiliyorlar.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.183 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 4 Ekim 2024 #5 Alperennm dedi: Bazı fotoğraflar gördüm normal Samsung DeX'i a şerlerinden kullanıyorlar. Bu işlemi nasıl yapabilirim? Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... A serilerinde. One UI Custom ROM ile sadece mümkün. A serilerinde USB Type-C girişinde HDMI desteği yok. Sadece ekran yansıtma ya da bilgisayara yansıt ile kullanabilirsiniz.
Alperennm dedi: Bazı fotoğraflar gördüm normal Samsung DeX'i a şerlerinden kullanıyorlar. Bu işlemi nasıl yapabilirim? Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... A serilerinde. One UI Custom ROM ile sadece mümkün. A serilerinde USB Type-C girişinde HDMI desteği yok. Sadece ekran yansıtma ya da bilgisayara yansıt ile kullanabilirsiniz.