Waysteon Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Samsung telefonumda zaten Dosyalarım adında bir uygulama vardı. Bugün oyunun save dosyasına erişmek için bir şeyler yaptım ve Dosyalar adında bir uygulama daha ortaya çıktı. Bu Dosyalar uygulamasını nasıl geri kaldırabilirim? Dosya Ekleri Screenshot_20240201_210000_One UI Home.jpg 42,9 KB · Görüntüleme: 267 Screenshot_20240201_205948_One UI Home.jpg 37,5 KB · Görüntüleme: 168
Samsung telefonumda zaten Dosyalarım adında bir uygulama vardı. Bugün oyunun save dosyasına erişmek için bir şeyler yaptım ve Dosyalar adında bir uygulama daha ortaya çıktı. Bu Dosyalar uygulamasını nasıl geri kaldırabilirim?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.783 Çözümler 25 1 Şubat 2024 #2 Hocam mavi görünümlü olanı play storedan kaldırabilirsiniz İyi sosyaller
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.184 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 1 Şubat 2024 #3 Google dosyalar olanı kaldırabilirsiniz.
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 1 Şubat 2024 #4 Ayarlardan uygulamalar bölümüne gidip mavi dosyayı bulup kaldırabilir ya da devre dışı bırakabilirsiniz.
Ayarlardan uygulamalar bölümüne gidip mavi dosyayı bulup kaldırabilir ya da devre dışı bırakabilirsiniz.
Waysteon Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #5 xquerzy dedi: Hocam mavi görünümlü olanı play storedan kaldırabilirsiniz İyi sosyaller Genişletmek için tıkla... yok hocam play storeda gözükmüyor. Heribert Yavuz dedi: Google dosyalar olanı kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaldırma yok. Sadece devre dışı bırakabiliyorum.
xquerzy dedi: Hocam mavi görünümlü olanı play storedan kaldırabilirsiniz İyi sosyaller Genişletmek için tıkla... yok hocam play storeda gözükmüyor. Heribert Yavuz dedi: Google dosyalar olanı kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaldırma yok. Sadece devre dışı bırakabiliyorum.
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 1 Şubat 2024 #6 Waysteon dedi: yok hocam play storeda gözükmüyor. Kaldırma yok. Sadece devre dışı bırakabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakın hocam kaldırma yerine geçiyor.
Waysteon dedi: yok hocam play storeda gözükmüyor. Kaldırma yok. Sadece devre dışı bırakabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakın hocam kaldırma yerine geçiyor.