Samsung Dual Sim Pasaport Kayıtlı Alınır mı?

Onur05

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Özetle Dual Sim özelliği olan Samsung marka son modellerden herhangi birisini almak istiyorum. Şu an Samsung Note 9 üzerinde yoğunlaştım fakat Dual Sim modellerini ancak sahibinden.com üzerinden pasaport kayıtlı ilanlarda bulabiliyorum. Sizce bunlara ne kadar güvenilir? Garantileri vs yok.

Buarada benim pasaportum var ama henüz hiç yurtdışına çıkmadım. E-devletten IMEI KAYDI SORGULAMASI yaptığımda, kayıt yaptırabilirsiniz diye bir ibare çıktı. Sonradan pasaporttan sildirme ihtimallerine karşı bunlardan alacağım telefonu kendi pasaportuma kayıt ettirsem maliyeti ne olur? Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1500 tl kayit ucreti birde telefonu satamayabilirsin çünkü baska hatlarda calismayacak senin tcnin oldugu hatlarda calisacak diye bir karar vardı

O bütçede zaten sıfır olarak çok güzel telefonlar var. Siz ne kadara alıcaksınız o şekilde?

Kalem önemli değilse 4500 TL civarında olan Xiaomi Mi 9T Pro bakabilirsiniz.

Mesela NOTE 9 Dual Sim 4500tl civarı satılıyor pasaport kayıtlı şekilde. Yukarı da samet kardeşimin dediği gibi 1500 tl daha kayıt parası verip kendi pasaportum üzerine aldırırsam totalde NOTE 9 bana 6000tl yi mal olur. Bu şekilde bi yol izlesem karşıma çıkacak tek sorun satarken zorlanmak olacak sanırım başka herhangi bi sorunla karşılaşırmıyım?

Xiaomi marka telefon daha önce hiç kullanmadım açıkcası pekte güvenemiyorum.

Fiyatını hak etmeyen ve telefon kayıtlı alırsanız zaten aynı fiyata gelicek.

Kalem önemli değilse bunlara bakın:

Xiaomi Mi 9T Pro
Honor 20 (Honor=Huawei)
Huawei Mate 20 Pro (Google gitme gibi bir durum yok)
Samsung S10, S10+
One Plus 7 Pro (Kayıtsız şekilde alınarak ama ben önermem)

Hocam kalem takıntım yok sadece Dual Sim olayı olmazsa olmazdı benim için dolayısıyla S10, S10+ kanadına doğru yöneleceğim sanırım en sağlıklısı bu olacak. İlginiz için teşekkür ederim.
Fakat Dual Sim S10, S10+ bulamıyorum ama samsung sitesinde çift hatlı özelliği var diyor anlayamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…