Arkadaslar merhaba. Arada ihtiyacım oluyor powerbanke. Telefonum Samsung, orijinal almak istedim. Sitesinde 10.000mAh powerbankin fiyatı 999₺. Sizce bunu almaya değer mi, yoksa güvenilir daha ucuz bir marka mı alınmalı?
Akıllı telefon ve giyelibilir cihaz aksesuarlarının özelliklerini keşfetmek, karşılaştırmak ve Samsung Türkiye avantajlarıyla satın almak için tıklayın.
Belirli bir bütçem yok hocam. Cihazım A54. Orijinal takıntımın sebebi telefona zarar gelmesini istememem. Parasını hak ediyorsa almayı düsünüyorum, daha ucuz ve güvenilir alternatiflere de açığım. Bana biraz pahalı geliyor bu da.
Belirli bir bütçem yok hocam. Cihazım A54. Orijinal takıntımın sebebi telefona zarar gelmesini istememem. Parasını hak ediyorsa almayı düsünüyorum, daha ucuz ve güvenilir alternatiflere de açığım. Bana biraz pahalı geliyor bu da.
En ucuz Havit 10000 mAh MagSafe Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit 10000 mAh MagSafe Powerbank özelliklerini incele, 650,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Anker PowerCore Select A1223 10000 mAh Hızlı Şarj Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker PowerCore Select A1223 10000 mAh Hızlı Şarj Powerbank özelliklerini incele, 559,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Baseus Star Lord Overseas Edition 10000 mAh Hızlı Şarj Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Baseus Star Lord Overseas Edition 10000 mAh Hızlı Şarj Powerbank özelliklerini incele, 860,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Anker PowerCore 323 10000 mAh Hızlı Şarj Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker PowerCore 323 10000 mAh Hızlı Şarj Powerbank özelliklerini incele, 764,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Baseus Bipow Overseas Edition 10000 mAh Hızlı Şarj Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Baseus Bipow Overseas Edition 10000 mAh Hızlı Şarj Powerbank özelliklerini incele, 651,11 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Samsung EB-P3400X 10000 mAh Hızlı Şarj Powerbank fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung EB-P3400X 10000 mAh Hızlı Şarj Powerbank özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Havit tarafında onu bilmiyorum, ama attığım modeller iyidir. Karşılaştırıp bakabilirsiniz, Baseus iyi gibi duruyor.