Elektronik Samsung EP-TA800N Type-C Hızlı şarj Adaptörü (25W) 379TL

Satıcı ve gönderici ikiside amazon. Aldım bir tane konu için teşekkürler.

Ürün elime ulaştı. İçinden kablosu çıkmıyor, sadece adaptör. 20w şarj aletime göre daha hızlı şarj ediyor.

2-3 ay once 279TL idi A101 de kimse yüzüne bakmıyordu şimdi kapış kapış maşallah.
S20FE de kullanıyorum 15W ile aralarında 10-15dk oynuyor tam şarjda, şarj oldukça akımı kıstığı için.

Ürün elime ulaştı. İçinden kablosu çıkmıyor, sadece adaptör. 20W şarj aletime göre daha hızlı şarj ediyor.

Daha bana gelmedi

Ben fiyat farkına rağmen yine de Amazon'u tercih ederdim, aradaki farkı müşteri memnuniyetine, orijinallik şüpheme ve 1 ay koşulsuz iadeye sayarım.

2-3 ay once 279TL idi A101 de kimse yüzüne bakmıyordu şimdi kapış kapış maşallah.
S20FE de kullanıyorum 15W ile aralarında 10-15dk oynuyor tam şarjda, şarj oldukça akımı kıstığı için.

Cevap bence A-101'de saklı zaten. Ben de S20FE kullanıyorum, telefondaki az fark üzdü fakat Galaxy Watch da var onun kablosu Type-C girişli en azından işime yarayacak.

Bunu alsam kablosu da bu kadar pahalı. Orijinal kablo da buna olmuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…