delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Merhaba, biraz hesaplı bir monitör buldum. Herhangi bir kronik sıkıntısı var mıdır? Alınır mı? Teşekkürler. Samsung Essential LS24C312EAUXUF 24" 5ms Full HD FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Merhaba, biraz hesaplı bir monitör buldum. Herhangi bir kronik sıkıntısı var mıdır? Alınır mı? Teşekkürler. Samsung Essential LS24C312EAUXUF 24" 5ms Full HD FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.959 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 28 Temmuz 2023 #2 delvarto dedi: Merhaba, biraz hesaplı bir monitör buldum. Herhangi bir kronik sıkıntısı var mıdır? Alınır mı? Teşekkürler. Samsung Essential LS24C312EAUXUF 24" 5ms Full HD FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Renk kalitesi çok iyi değil, onun haricinde düşük butcede oyun harici işler için tercih edilebilir.
delvarto dedi: Merhaba, biraz hesaplı bir monitör buldum. Herhangi bir kronik sıkıntısı var mıdır? Alınır mı? Teşekkürler. Samsung Essential LS24C312EAUXUF 24" 5ms Full HD FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Renk kalitesi çok iyi değil, onun haricinde düşük butcede oyun harici işler için tercih edilebilir.