Talha0 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #11 Strow dedi: Bahsetmeyi unutmuşum, ben de 870 EVO kullanıyorum ve memnunum. Ancak dediğim gibi ben de aldıktan sonra "keşke NVMe alsaydım" dedim. yanlış okumuşum "870 EVO Plus" yazıyor sandım, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Peki onere bildiğiniz başka bir model var mıydı? canysf dedi: Bahsi geçen SSD zaten NVMe? Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 2500 arasi.
Strow dedi: Bahsetmeyi unutmuşum, ben de 870 EVO kullanıyorum ve memnunum. Ancak dediğim gibi ben de aldıktan sonra "keşke NVMe alsaydım" dedim. yanlış okumuşum "870 EVO Plus" yazıyor sandım, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Peki onere bildiğiniz başka bir model var mıydı? canysf dedi: Bahsi geçen SSD zaten NVMe? Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 2500 arasi.
Strow Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 990 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Mart 2025 #12 Talha0 dedi: Peki onere bildiğiniz başka bir model var mıydı? 2500 arasi. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında benim önerebileceğim başka model bulunmuyor, bütçe olsa PRO modellerine bakmanızı önerebilirdim.
Talha0 dedi: Peki onere bildiğiniz başka bir model var mıydı? 2500 arasi. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında benim önerebileceğim başka model bulunmuyor, bütçe olsa PRO modellerine bakmanızı önerebilirdim.
Talha0 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #13 Strow dedi: Bu fiyat bandında benim önerebileceğim başka model bulunmuyor, bütçe olsa Pro modellerine bakmanızı önerebilirdim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır alıyorum. Teşekkür ederim.
Strow dedi: Bu fiyat bandında benim önerebileceğim başka model bulunmuyor, bütçe olsa Pro modellerine bakmanızı önerebilirdim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır alıyorum. Teşekkür ederim.