xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 19 Haziran 2014 #11 Silinen üye dedi: Hayırlı olsun. Ben ilk aldığımda çok yavaştı. Zaten ilk SSD'm di. Kendi kendime SSD dedikleri bu mu? Dedim hep. Meğersem SSD bozukmuş. 3 hafta sonra servis yenisini yolladı. Genişletmek için tıkla... Bozuk olduğunu nasıl anladın peki? Ben de dün tanıştım acemiyim ssd konusunda.
Silinen üye dedi: Hayırlı olsun. Ben ilk aldığımda çok yavaştı. Zaten ilk SSD'm di. Kendi kendime SSD dedikleri bu mu? Dedim hep. Meğersem SSD bozukmuş. 3 hafta sonra servis yenisini yolladı. Genişletmek için tıkla... Bozuk olduğunu nasıl anladın peki? Ben de dün tanıştım acemiyim ssd konusunda.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 19 Haziran 2014 #13 Silinen üye dedi: Hdd'ten bile yavaştı. Genişletmek için tıkla... CD içinden çıkan programla benchmark testi yaparak bakıyorum bende.
Silinen üye dedi: Hdd'ten bile yavaştı. Genişletmek için tıkla... CD içinden çıkan programla benchmark testi yaparak bakıyorum bende.
P pusat57 Ziyaretçi 19 Haziran 2014 #14 xblast16 dedi: CD içinden çıkan programla benchmark testi yaparak bakıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Kutudan çıkanı değilse internetten son sürümü indirirsen daha iyi olur.
xblast16 dedi: CD içinden çıkan programla benchmark testi yaparak bakıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Kutudan çıkanı değilse internetten son sürümü indirirsen daha iyi olur.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 20 Haziran 2014 #15 Evet kurulum sonrasında onları da Update yaptım.