Samsung Exynos 1280 vs MediaTek Helio G99

tokketsu

Femtopat
Daha fazla  
İkisi arasında hangisi oyun ve pil konusunda daha önde? Samsung M34 ve A24 arasında kaldım. Karar veremiyorum. Vergisiz telefon kampanyası için bu ikisine kadar indim ama yine de kararsızım.

RAW güçte Exynos 1280 CPU'da ve GPU'da daha güçlü. Pil konusunda ise G99 daha iyidir, CPU'da ve GPU'da tükettiği güç 2,5 wattı geçmiyor ancak hatrı sayılır miktarda güçsüz olduğu için bu önemsiz. 1280 için veri yok ancak 3-4 wattı geçmesi teorik olarak mümkün değil. Samsung böylesine güçsüz bir chipi üretemeyecek kadar beceriksiz değil.

RAW güçte Exynos 1280 CPU'da ve GPU'da daha güçlü. Pil konusunda ise G99 daha iyidir, CPU'da ve GPU'da tükettiği güç 2,5 wattı geçmiyor ancak hatrı sayılır miktarda güçsüz olduğu için bu önemsiz. 1280 için veri yok ancak 3-4 wattı geçmesi teorik olarak mümkün değil. Samsung böylesine güçsüz bir chipi üretemeyecek kadar beceriksiz değil.

6000 mAh oluşu pil konusundaki eksiğini kapatır mı acaba?

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. 9500 altında şu daha mantıklı olur diye düşündüğünüz başka bir marka/model var mı acaba?

Hayır, yok. M34 tercih edebilirsiniz. 2. el uygunsa S10 & S20 gibi çok daha iyi ve premium cihazlar var.

Öyle de 2. el maalesef muafiyet kapsamında değil. Biraz daha yukarıda olsa sınır A34 veya 20FE çok güzel cihazlar da işte bize reva görülen de bu yapacak bir şey yok maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı