RgyHarun Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #1 Merhaba Samsung Fit Plus almayı düşünüyorum. Amazon'da 749 TL olarak satılıyor sizce orijinal mi ya da orijinal olup olmadığını nasıl anlarım?
Merhaba Samsung Fit Plus almayı düşünüyorum. Amazon'da 749 TL olarak satılıyor sizce orijinal mi ya da orijinal olup olmadığını nasıl anlarım?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.804 Çözümler 25 4 Mart 2024 #2 RgyHarun dedi: Merhaba Samsung fit Plus almayı düşünüyorum. Amazon'da 749 TL olarak satılıyor sizce orijinal mi ya da orijinal olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon ise orijinaldir.
RgyHarun dedi: Merhaba Samsung fit Plus almayı düşünüyorum. Amazon'da 749 TL olarak satılıyor sizce orijinal mi ya da orijinal olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon ise orijinaldir.
RgyHarun Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #3 xquerzy dedi: Hocam Amazon ise orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Almayı düşünüyordum şimdi alacağım.
xquerzy dedi: Hocam Amazon ise orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Almayı düşünüyordum şimdi alacağım.